Soru Note 13 pro plus china bootloader hk.

bymks2828

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
NOTE13 PRO PLUS
Konular
0
selamın laeyküm hocam geçen hafta note 13 pro plus 12gb cihaz aldım kilit açmadan room atmayı denedim cihaz kitlendi ne yaptıysam açamadım lütfen yardım edecek birisi varmı sinirden telefonu kırıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kilit açmadan room attım cihaz kitlendi yardım pls

Security Developer

ᴍɪᴜɪ ᴍᴇᴍᴏʀʏ
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Đ₳Ɽ₭ ₩ØⱤⱠĐ
Cihazım
Xiaomi, Huawei
Meslek
Whatever
Konular
29
selamın laeyküm hocam geçen hafta note 13 pro plus 12gb cihaz aldım kilit açmadan room atmayı denedim cihaz kitlendi ne yaptıysam açamadım lütfen yardım edecek birisi varmı sinirden telefonu kırıcam

Verdiği hata nedir?

bymks2828

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
NOTE13 PRO PLUS
Konular
0
Verdiği hata nedir?
hata vermiyor xiaomi sembolu geliyor reset atıyor sonra recovery moda geçyor yada istersem fastboot a

denemediğim rom kalmadı flash tool , asisstan vs vs denedim açamıyorum cihazı lütfen yardıımcı olun iyi anlayasn ibr arkadaş bana yardım edebilir.

Valehly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Valeh
Cihazım
Black Shark 4
Konular
2
hata vermiyor xiaomi sembolu geliyor reset atıyor sonra recovery moda geçyor yada istersem fastboot a

denemediğim rom kalmadı flash tool , asisstan vs vs denedim açamıyorum cihazı lütfen yardıımcı olun iyi anlayasn ibr arkadaş bana yardım edebilir.
Telefona vipe data yaptınmı?

Scowlimgsky230

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
0
Bende fake rom yüklü ve bootloader açamıyorum çözüm nedir?

bekir4444

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BEKİR YABAŞ
Cihazım
Redminote13pro+
Konular
0
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin konumuz şudurki elimizde bir cihaz var note 13 pro plus sd dimensity 7200 normal eski usülle bootloader kilit başvurusu yapamadım xiaomi community ile hyperos cihazlara yeni başvuru yöntemi var denedim başvuru onayı aldım akabinde ayarlardan hesap ekleme kısmında ise aynı problem devam ediyor biraz araştırma yaptığımda şöyle bi kısıma ulaştım bilmiyorum doğrumudur çin dışındaki cihazlar yeni yöntem ile kilit başvurusu yapabilir bende danışmak istedim cihazımız çin yazılımlı yani düzeltme yapacağım başka birşey varmıdır veya kilit başvurusu yapmadan global rom atabilir isem başvuru sürecini başlatıp kilit açıldıktan sonrada zaten kayıt vs normal kullanılır duruma getirmeyi hedefliyorum bilginiz varmıdır acaba
Bende fake rom yüklü geldi geliştirici de kilit açık görünüyor ama açık değil bilgisayar dan kontrol ettiğimizde kilitli iken global rom yüklemeyi denedik ve main menüde kaldı sürüm ile uyumlu değil yazı çıkıyor bir telefoncuya götürdüm kred hesap ile cin rom mi 14 yükledi cihaz açıldı kilit için başvudum bekliyorum

Aynısı benimde başıma geldi telefoncuya götürdüm kredi hesap mı ne öyle birşey var servir açık olduğu zaman orjinal çin romunu yükledi açıldı mi 14 yükledi birde kilit başvurusu yapa bilmek için başvurdum kilitin açılmasını bekliyoruz

Son düzenleme:
Üst Alt