- Adım
- Cihan
- Cihazım
- redmi not 12
- Konular
- 0
tamamdır yapalım hocam ne lazım ve ne kadar acabayaparız uzak bağlantı ile
tamamdır yapalım hocam ne lazım ve ne kadar acabayaparız uzak bağlantı ile
BENDE bulamadım banada atarmısınızMerhaba. Note 12 Pro Plus güncelleme sonrası nv data corrupted hatası veriyor. Modem dosyalarının yüklenmesi gerekiyor ama bulamadım. Yardım edebilir misiniz?
bu sorunun çözümü modem yüklemek değil. Modem zaten yüklü. imei atılması gerekiyorBendede aynı problem var.
Redmi note 12s
Hocam merhabalar redmi̇ note 12 pro ayni hatayi aldim mai̇n menu kisminda durdu kaldi açilmiyor yardimci olabi̇li̇r mi̇si̇ni̇zöyle bir tamir yok. Bilgi kirliliği. Cihazın birisi için yazılmış zamanında. Seriyi bozmadan tüm cihazlara aynı çözüm maşallah
IMEI tamiri gerekli. ücretli destek almanız gerekiyor. Cihazda halihazırda modem dosyası yüklü zaten. nv data corrupted hatası modemi değilde. imei bloklarının zarar gördüğünü söylüyor..
imei tamiri yapılacak özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.Hocam merhabalar redmi̇ note 12 pro ayni hatayi aldim mai̇n menu kisminda durdu kaldi açilmiyor yardimci olabi̇li̇r mi̇si̇ni̇z
İmei işlemi yapılacak sizin cihaza. Tabiki kilit kapatmadıysanızaynı sorun bendede var ekran açık ama telefon kendine gelmiyor en altta nv hatası var ne yapmam lazım