- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
özel mesaj gönderdimtmm halledelim
özel mesaj gönderdimtmm halledelim
bende de aynı sorun var redmi nore 12 pro 5g ve kilit açıkBootloder kilidi açık mı
tam olarak sorun nedir? nvdata hatası ile recovery ekranın damı kaldı?bende de aynı sorun var redmi nore 12 pro 5g ve kilit açık
evet hocam aynen ve reset atıyortam olarak sorun nedir? nvdata hatası ile recovery ekranın damı kaldı?
uzak bağlantı ile tamir ederiz açarız cihazı. (bu tamir bu sorunun tamiri değildir. cihazın açılması içindir. güncelleme yapabilmek için direnç değişimi gerekir)evet hocam aynen ve reset atıyor
evet farkındayım bilgim var zaten o şekilde beni maaşa kadar idare etsin yeter daha sonra ben yaptırırım bu arada uzak bağlantı için ne yapmam gerekiyoruzak bağlantı ile tamir ederiz açarız cihazı. (bu tamir bu sorunun tamiri değildir. cihazın açılması içindir. güncelleme yapabilmek için direnç değişimi gerekir)
özel mesaj gönderdimevet farkındayım bilgim var zaten o şekilde beni maaşa kadar idare etsin yeter daha sonra ben yaptırırım bu arada uzak bağlantı için ne yapmam gerekiyor
Bende de aynı sorun var bi yardımcı olur musunuz ?özel mesaj gönderdim
özel mesaj gönderdimBende de aynı sorun var bi yardımcı olur musunuz ?
Merhaba Benim telefonda redmi note 12 pro 5g telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde böyle bir ekranla karşılaştım. stock rom yükledim ne yaptım ne ettimse olmadı sonra nv data corrupted yazısını araştırınca modemle ilgili araştırmaya başladım buraya geldim. Banada yardımcı olur musunuz?özel mesaj gönderdim