- Adım
- sınan
- Cihazım
- p20 lite
- Konular
- 0
özel mesaj gönderdim
özel mesaj gönderdim
özel mesaj ile ulaşınMerhaba Benim telefonda redmi note 12 pro 5g telefonu fabrika ayarlarına döndürdüğümde böyle bir ekranla karşılaştım. stock rom yükledim ne yaptım ne ettimse olmadı sonra nv data corrupted yazısını araştırınca modemle ilgili araştırmaya başladım buraya geldim. Banada yardımcı olur musunuz?
Merhabalar hocam benim cihaz da redmi note 12 pro 5g. Fabrika ayarlarına sıfırlayınca aynı hatayı aldım. Bootloader açık. Yardım eder misiniz?özel mesaj ile ulaşın
özel mesaj ile yazarmısınızMerhabalar hocam benim cihaz da redmi note 12 pro 5g. Fabrika ayarlarına sıfırlayınca aynı hatayı aldım. Bootloader açık. Yardım eder misiniz?
hocam merhaba aynı sorun var özelden yazarmısnÖzel mesaj gönderdim
yazdımhocam merhaba aynı sorun var özelden yazarmısn
banada yazarmısınız bootloader açık nvram hatası sürekli reset atıyor cihaz note 12 pro 5g ruby mi değilmi bilmiyorumyazdım
yazdımbanada yazarmısınız bootloader açık nvram hatası sürekli reset atıyor cihaz note 12 pro 5g ruby mi değilmi bilmiyorum
Hocam bende redmi not 12 var aynı hatayı alıyorum kilidi açık yapabilir miyiz ?yazdım
yaparız uzak bağlantı ileHocam bende redmi not 12 var aynı hatayı alıyorum kilidi açık yapabilir miyiz ?