Zoreninkini kullanıyorum ben hocam ilk gün köşelerden hafif kalkma yapar gibi oldu kendim düzelttim hemen. Ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadıTam kaplayan ekran koruyucu kulllanan var mı
Tam kapatıyormu hocam bende uv olanı var ama işim gereği yıprandı biraz kalkma yaptıZoreninkini kullanıyorum ben hocam ilk gün köşelerden hafif kalkma yapar gibi oldu kendim düzelttim hemen. Ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadı
Köşeleri siyah olan ekran koruyucusu kullanıyorum ben hocam. Çok ufak bir boşluk kalıyor ki o da olmasa zaten kılıf vs kaldırır koruyucuyuTam kapatıyormu hocam bende uv olanı var ama işim gereği yıprandı biraz kalkma yaptı
Uv olanı aldım ben yapıştırıcı tarzı bi şey var çıkarırken sıkıntı olur diye uygulamadım. Nasıl memnun musunuz çıkardınız mı hiçTam kapatıyormu hocam bende uv olanı var ama işim gereği yıprandı biraz kalkma yaptı
tam ismini öğrenebilirmiyimKöşeleri siyah olan ekran koruyucusu kullanıyorum ben hocam. Çok ufak bir boşluk kalıyor ki o da olmasa zaten kılıf vs kaldırır koruyucuyu
Çok güzel oturuyor hava boşluğu kalmıyorda yanlardan küçük darbede hava alabiliyor o skntıUv olanı aldım ben yapıştırıcı tarzı bi şey var çıkarırken sıkıntı olur diye uygulamadım. Nasıl memnun musunuz çıkardınız mı hiç
Zore polymer nano olan mı hocam? Ben de ekran koruyucu almayı düşünüyorum ancak zorenin kenarlarinin siyah cizgili olması nedeniyle bazı modelleri ekrandan kısıyor milimetrik bile olsa. Ondan başka model arayışına girdim.Zoreninkini kullanıyorum ben hocam ilk gün köşelerden hafif kalkma yapar gibi oldu kendim düzelttim hemen. Ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadı
Dün Lensun nano koruyucuyu gördüm hocam arkalı önlü kaplıyor ve kamera lensi için de nano koruyucu veriyor. Hoşuma gitti baya çünkü siyah çizgili yapmamışlar kenarları dolayısıyla ekranı kısmıyor ve tam kaplıyor heryerini. Ben daha telefonu almadım ancak bunu alınca sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir inceleyin derimTam kaplayan ekran koruyucu kulllanan var mı
Kendiniz mi taktınız internette videoları var kolay gibi ama bugün denicem bakalımÇok güzel oturuyor hava boşluğu kalmıyorda yanlardan küçük darbede hava alabiliyor o skntı
Bi de bunun düşmelerde koruyacağını düşünmüyorum. Çok ince mi 5s plusu 3 sene koruyucusuz kullandım çok küçük çizikler vardı bunun da çizileceğini düşünmüyorum ama içim rahat etmiyorÇok güzel oturuyor hava boşluğu kalmıyorda yanlardan küçük darbede hava alabiliyor o skntı
Arkadaşın da dediği gibi zorenin polymer olanları hocam. Ama kenarları siyahlı olduğu için ekrandan biraz kırpıyordur illa ki ama korunması daha önemli benim için, sizin tercihiniz hocamÇok güzel oturuyor hava boşluğu kalmıyorda yanlardan küçük darbede hava alabiliyor o skntı