Soru Note 10 lite tam kaplayan ekran koruyucu var mı

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Tam kaplayan ekran koruyucu kulllanan var mı

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Zoreninkini kullanıyorum ben hocam ilk gün köşelerden hafif kalkma yapar gibi oldu kendim düzelttim hemen. Ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadı

Oyla:

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zoreninkini kullanıyorum ben hocam ilk gün köşelerden hafif kalkma yapar gibi oldu kendim düzelttim hemen. Ondan sonra hiçbir sıkıntı olmadı
Tam kapatıyormu hocam bende uv olanı var ama işim gereği yıprandı biraz kalkma yaptı

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Tam kapatıyormu hocam bende uv olanı var ama işim gereği yıprandı biraz kalkma yaptı
Köşeleri siyah olan ekran koruyucusu kullanıyorum ben hocam. Çok ufak bir boşluk kalıyor ki o da olmasa zaten kılıf vs kaldırır koruyucuyu

Oyla:

mcancakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet can
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Uv olanı aldım ben yapıştırıcı tarzı bi şey var çıkarırken sıkıntı olur diye uygulamadım. Nasıl memnun musunuz çıkardınız mı hiç

Oyla:

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Oyla:

Sefa5161

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
İphone 7 plus
Meslek
Photography
Konular
8
Uv olanı aldım ben yapıştırıcı tarzı bi şey var çıkarırken sıkıntı olur diye uygulamadım. Nasıl memnun musunuz çıkardınız mı hiç
Çok güzel oturuyor hava boşluğu kalmıyorda yanlardan küçük darbede hava alabiliyor o skntı

Oyla:

Quireon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Zore polymer nano olan mı hocam? Ben de ekran koruyucu almayı düşünüyorum ancak zorenin kenarlarinin siyah cizgili olması nedeniyle bazı modelleri ekrandan kısıyor milimetrik bile olsa. Ondan başka model arayışına girdim.
Dün Lensun nano koruyucuyu gördüm hocam arkalı önlü kaplıyor ve kamera lensi için de nano koruyucu veriyor. Hoşuma gitti baya çünkü siyah çizgili yapmamışlar kenarları dolayısıyla ekranı kısmıyor ve tam kaplıyor heryerini. Ben daha telefonu almadım ancak bunu alınca sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir inceleyin derim :)

Oyla:

mcancakar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet can
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Çok güzel oturuyor hava boşluğu kalmıyorda yanlardan küçük darbede hava alabiliyor o skntı
Kendiniz mi taktınız internette videoları var kolay gibi ama bugün denicem bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi de bunun düşmelerde koruyacağını düşünmüyorum. Çok ince mi 5s plusu 3 sene koruyucusuz kullandım çok küçük çizikler vardı bunun da çizileceğini düşünmüyorum ama içim rahat etmiyor:)

Son düzenleme:
Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşın da dediği gibi zorenin polymer olanları hocam. Ama kenarları siyahlı olduğu için ekrandan biraz kırpıyordur illa ki ama korunması daha önemli benim için, sizin tercihiniz hocam :)

Oyla:
Üst Alt