Belirtmiş olduğun ürünün linkini paylaşabilir misin ? bir de bu ekran kılıflarıyla kutudan çıkan kılıf uyumlu mu ?Zore polymer nano olan mı hocam? Ben de ekran koruyucu almayı düşünüyorum ancak zorenin kenarlarinin siyah cizgili olması nedeniyle bazı modelleri ekrandan kısıyor milimetrik bile olsa. Ondan başka model arayışına girdim.
Dün Lensun nano koruyucuyu gördüm hocam arkalı önlü kaplıyor ve kamera lensi için de nano koruyucu veriyor. Hoşuma gitti baya çünkü siyah çizgili yapmamışlar kenarları dolayısıyla ekranı kısmıyor ve tam kaplıyor heryerini. Ben daha telefonu almadım ancak bunu alınca sipariş vermeyi düşünüyorum. Bir inceleyin derim
Lensun Nano hocam n11de teknolife satıcısı satıyor. Ben aldım tam kapladım. Tam milimetrik uyum yakalamama rağmen köşelerden kalkma oluyor kutudan çıkan kılıf ile maalesef. Yeni cikan piyasadaki kiliflarla uyum sağlayacağını düşünüyorum.Belirtmiş olduğun ürünün linkini paylaşabilir misin ? bir de bu ekran kılıflarıyla kutudan çıkan kılıf uyumlu mu ?
Hocam ben uv olanı aldım da beceremedim telefoncular da yapmak istemediLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar bunu kullanan var mi
Ya da bu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam ben uv olanı aldım da beceremedim telefoncular da yapmak istemedi
Uv riskli galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Arkadaşlar internetten bunu aldım gelince bilgi vereceğim
Hocam nano yaptırdım ben makineden çıkan sıkıntı çıkmadı. İyi kötü birşey yaptırmak gerekiyor benceGitti gidiyor dan aldım olmadı kenarlardan hava alıyor ve kalkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlaşılan Bu telefona ekran koruyucu bulamayacagiz