Hoc
Hocam nano yaptırdım ben makineden çıkan sıkıntı çıkmadı. İyi kötü birşey yaptırmak gerekiyor bence
akilliphone sitesinin sattığı Gor Screen Guard nano ekran koruyucusunu almıştım yaklaşık 1 aydır kullanıyorm kalkma felan yapmadı ama çizilebiliyor ve düşmelerde ne kadar korur bilemem , ekrandaki duruşuda gayet güzel
Telefoncuda yaptırdım hocam makıneden kesılenInternetten mi aldınız? Link atabailir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bundan mi aldınız?
Aynen kardeşimInternetten mi aldınız? Link atabailir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bundan mi aldınız?
Hocam bu ekran koruyucuyu aldım hissiyat olarak güzel kutudan çıkan kılıfla sıkıntı olmuyor malzemesi pvc sanırım çizilmeye karşı korur ama kırılmaya karşı sanmıyorum fiyatına göre uygulaması çok pratik işlevini de fazlasıyla göreceğine inanıyorumAynen kardeşim
Kalkma yapıp çirkin durmasındansa böle olması daha iyi çizikleri korur dediğiniz gbi ama darbeye karşı düşündürürHocam bu ekran koruyucuyu aldım hissiyat olarak güzel kutudan çıkan kılıfla sıkıntı olmuyor malzemesi pvc sanırım çizilmeye karşı korur ama kırılmaya karşı sanmıyorum fiyatına göre uygulaması çok pratik işlevini de fazlasıyla göreceğine inanıyorum