Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu an lkt ile miui optimizasyonu birlikte kullanıyorum sonuç olumlu. ayrıca bu modüllerin geliştiricileri neden bu konuda net bilgi vermemiş anlamadım. iletişime geçmek lazım.
Eu rom geliştiricileri bilerek kaldırmış seçeneğini geliştirici seçeneklerinden sadece başka bir ram uygulaması veya kernel kullanınca deaktif edebiliyorsunuz. Sebebi de şu miui optimizasyonu kapattıklarından sonra olsn problemler ile uğraşmayı istemiyorlarmış.
Eu rom geliştiricileri bilerek kaldırmış seçeneğini geliştirici seçeneklerinden sadece başka bir ram uygulaması veya kernel kullanınca deaktif edebiliyorsunuz. Sebebi de şu miui optimizasyonu kapattıklarından sonra olsn problemler ile uğraşmayı istemiyorlarmış.
lkt yapımcısı xda'da "miui optimizasyonu kapatmak daha iyi olur." yazmış. şart koşmamış ama sanırım söylediğiniz gibi, bu tarz tweaklerle miui optimizasyon beraber kullanılmamalı.
Bu durumda ben de fde.ai'yi denemeye karar verdim. sonuçlarını uzun sürede gösterecek olması dolayısıyla şunu sormak istiyorum: haftalık güncelleme yaparken 3 wipe yapıyorum (cache - system- dalvik cache), bu durumda modülün kullanım etkinlikleri de siliniyor mu acaba?
fde.ai yapay zeka modülü kullanarak cihazınızın kuşşanım alışkanlıklarını öğrenip ona göre telefonu ayarlıyor.
Bir örnek vereyim;
Akaplanda çok uygulama kullanıyorsun diyelim. ve uygulamayı, hep dönüp arkaplandan çağırıyorsun diyelim. Modül de ona göre cihazın arkaplan lmk verilerine ayar çekiyor.
Yok arkaplana attığın uygulamayı genellikle açmıyorsan modül bunu anlayıp arkaplandaki uygulamaların kapanmasını hızlandırıyor.
Zaten adamlar Fde modülünün gerçek performansını 1 aylık kullanımdan sonra göstereceğini söylüyor. Yapay zeka öğreniyor da vs vs.
Yani dedikleri böyle şeyler. Doğru mudur değil midir test etmedim. Ama bana kalırsa taş çatlasa %2-3 şarja etkisi vardır.
modülü kullanıyorum bu arada. Ama Google play'a ücretli uygulamalarını koymuşlar. Modülü daha iyi kontrol etmek için ona ihtiyaç varmış.
Sırf bunun için modülü yakında sileceğim. İlk başta kâr amacı gütmeyen bir topluluğuz diyorlardı.
hocam sizin mesaja yanıt olarak fark yok yazmışım ama yanılmışım. geliştiricisi zaten farkları yazmış meğer. modül bir sürüm geriden geliyormuş ve özelleştirmeler yokmuş. çok önemli bir fark olmasa da belli ki bağış almak adına ufak dokunuşlar yapmış arkadaş.
lkt yapımcısı xda'da "miui optimizasyonu kapatmak daha iyi olur." yazmış. şart koşmamış ama sanırım söylediğiniz gibi, bu tarz tweaklerle miui optimizasyon beraber kullanılmamalı.
Bu durumda ben de fde.ai'yi denemeye karar verdim. sonuçlarını uzun sürede gösterecek olması dolayısıyla şunu sormak istiyorum: haftalık güncelleme yaparken 3 wipe yapıyorum (cache - system- dalvik cache), bu durumda modülün kullanım etkinlikleri de siliniyor mu acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam sizin mesaja yanıt olarak fark yok yazmışım ama yanılmışım. geliştiricisi zaten farkları yazmış meğer. modül bir sürüm geriden geliyormuş ve özelleştirmeler yokmuş. çok önemli bir fark olmasa da belli ki bağış almak adına ufak dokunuşlar yapmış arkadaş.
miui optimizasyonu kapatınca simgelerin kenarlarını yumuşatmıyor telefon arayüzü.
bu modüllerin optimize ettikleri dışında miui sistem optimizasyonu ekstra şeylere de odaklanıyor yukarıda belirttiğim durumu lkt optimize etmiyor mesela.
anladığım kadarıyla bu modülleri geliştirenler android ekosisteminin tamamını hesapladıklarından miui arayüzü için gerekli bazı optimizasyonları modüllerine eklemiyorlar. daha genel optimizasyonlara yöneliyorlar. bu durumda da miui optimizasyonu açmak faydalı olabiliyor. böyle olunca da modüller tam olarak işlevlerini gerçekleştiremiyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: