Soru Neden EU Beta Rom kullanıyorum

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli Arkadaşlarım,

Beni bilen bilir… Sayın Escobar1945 hocam sayesinde; kullanmış olduğu MİDO cihazında gördüğüm ve hastalığıma iyi gelebileceği düşüncesiyle aşık olduğum MIUI arayüzüne ve dolaysıyla da Xiaomi dünyasına Haziran 2017 yılı itibariyle adım atmış bulunmaktayım…

İlk başlarda Max 2 cihazımda mevcut tüm romları teker teker yükleyip test etmek suretiyle romların engin sularında kulaç atmaya başladım. Ancak tüm AOSP Romlarda bulunan Bug’lar beni sırf MIUI bazlı mükemmel rom arayışına itti. Tabi bu geçen süre zarfında MİUİ-Am, Mi Globe vb. romlarla forum ahalisini bilgilendirdikten sonra; önce Sayın Escobar1945 hocamın EPİC Romu, daha sonra ise Belaruslu geliştirici arkadaşımız Greeshan romları ile tanıştık ve artık başka rom arayışlarına bir son verdik.

Kulakları çınlasın çok saygı değer Hocam ve üstadım Sayın Codered ’ in bana taa o zamanlar “ EU dan başka rom tanımam “ demesini nedendir bilinmez hep kulak ardı etmiştim. Fakat sebebini artık çok iyi biliyorum.

Max 3 sonrası denediğim MIUI Bazlı bütün romlarda sanki hep bir eksiklik vardı. Nihayetinde gördüm ki en problemsiz ve belki de mükemmele yakın olan tek rom EU Beta romdu. Üstelik her hafta düzenli şekilde güncelleme vermesi suretiyle, hastalığıma çok iyi gelen haftalık dozajımı almama da sebep oluyordu. Ve artık Eu-Beta rom benim vazgeçilmezim oldu.

Muhakkak ki sizlerin de Eu Beta rom kullanıcıları olarak bu romla alakalı olumlu yada olumsuz düşünce ve fikirleriniz vardır. Başka romlarda olup ta Eu beta roma geçmeyi düşünüp benim gibi mükemmeliyete ulaşmayı isteyen arkadaşlara iyi bir rehber olması için neler söylemek istersiniz?

Neden EU Beta kullanıyorsunuz?

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bir kez olsa da beta sını test etmekte fayda var hocam. Tavsiye ederim. 8=) :D

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum hocam

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

MetinS

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Mi 8 64Gb Siyah
Konular
8
Sanırım bende güncelleme hastalığı var. Mesela arada çok beğendiğim bir güncelleme çıkıyor bu güzel yeni güncelleme yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ama yeni güncelleme geldiği an dayanamıyorum acaba yeni neler var diye meraktan çatlıyorum ve sonuçta dayanamıyorum ve yine güncelliyorum. Uzun lafın kısası her hafta güncelleme gelmesini seviyorum.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
arkadaşlar merhaba son güncellemede ana ekranın altında arama google menüsü geldi kaldırma olasılığı varmı acaba

Oyla:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
arkadaşlar merhaba son güncellemede ana ekranın altında arama google menüsü geldi kaldırma olasılığı varmı acaba

Ayarlar /
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
O güncelleme hastalığı bendede var sadace telefonda da değil her gün çılgınlar gibi güncelleme yapmak istiyorum

Oyla:
Üst Alt