Yardım Ne yaparsam yapayım root atamadım (Redmi 8A)

Ömür Kaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömür
Cihazım
POCO F2 PRO
Konular
7
Magisk apk'sını kurup kullandığın romun recovery dosyasından boot.img dosyasını yamala, ardından adb ile telefon yamala. Bu şekilde sıkıntısız çalışacaktır.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bu kadar küplere binerek ne kadar haklı olduğumu kendin gösteriyosun :) penetrasyon yapanlar şirketlerle işi olanlar profesyonel çalışır elinde bir notebookla gider kendi istekleri doğrultusunda yapar senin gibi androide kali nethunter yükleyip mobil hack makinasi yapan penetrasyoncu tanımıyorum?

maliciousfolder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selahattin
Cihazım
Xiaomi Redmi 8a
Konular
1
Sorun değil, gelse yüz yüze de konuşurum. Kim hangi kelimeyi hangi lafı hak ediyorsa ağazımdan onu alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar küplere binerek ne kadar haklı olduğumu kendin gösteriyosun :) penetrasyon yapanlar şirketlerle işi olanlar profesyonel çalışır elinde bir notebookla gider kendi istekleri doğrultusunda yapar senin gibi androide kali nethunter yükleyip mobil hack makinasi yapan penetrasyoncu tanımıyorum?
Raspberry pi aynı mantık. Bak bakayım onu kullanmayan bulabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabiiki küplere binerim. Adam gibi sorumu soruyorum, cevap bekliyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Konu içerisinde yer alan konu dışı ve forum kurallarımıza aykırı mesajlar kaldırılmış, ilgili mesaj sahiplerine cezai yaptırım uygulanmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

azmibey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azim
Cihazım
Mi 11T Pro
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
2
Hocam aynı cihazı kullanıyorum bırak root'u rom bile attım yapacağın şey şu magisk apk olarak kur daha sonra cihazındaki miui yazılımının sürümünü fastboot zip internetten indir zip'i çıkar ve içindeki boot.img dosyasını cihazına at daha sonra magisk uygulamasına gir ve kurulum yap orda seçenek olarak bir img dosyasına kur olacak kurduktan sonra aynı yere patched_boot olarak oluşturacak onu twrp yada hangi recovery kullanıyorsan boot olarak flashla magisk kurulmuş olacaktır

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
azmibey, 1 sayfa geride videolu anlatım mevcuttu ;)

xvandettax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Redmi 8A
Konular
1
Hocam aynı cihazı kullanıyorum bırak root'u rom bile attım yapacağın şey şu magisk apk olarak kur daha sonra cihazındaki miui yazılımının sürümünü fastboot zip internetten indir zip'i çıkar ve içindeki boot.img dosyasını cihazına at daha sonra magisk uygulamasına gir ve kurulum yap orda seçenek olarak bir img dosyasına kur olacak kurduktan sonra aynı yere patched_boot olarak oluşturacak onu twrp yada hangi recovery kullanıyorsan boot olarak flashla magisk kurulmuş olacaktır
hocam ben yaptım ama bu sefer telefondaki sertifikalar uçuyor wifi felan bağlanamıyorum sebebi nedir

azmibey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azim
Cihazım
Mi 11T Pro
Meslek
Satış Danışmanı
Konular
2
hocam ben yaptım ama bu sefer telefondaki sertifikalar uçuyor wifi felan bağlanamıyorum sebebi nedir
Safetynet'den bahsediyorsanız onun yöntemleri mevcut isterseniz atabilirim ama wifi olayını bilmiyorum. Ha bu arada şu aklıma geldi miui 12 için magisk kurmaya çalışınca bootloop'a giriyor onun için format data yaptıktan sonra kurmanız gerek

xvandettax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Redmi 8A
Konular
1
Safetynet'den bahsediyorsanız onun yöntemleri mevcut isterseniz atabilirim ama wifi olayını bilmiyorum. Ha bu arada şu aklıma geldi miui 12 için magisk kurmaya çalışınca bootloop'a giriyor onun için format data yaptıktan sonra kurmanız gerek
göster vallaha bıktım bu şeylerden

odunq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 4
Konular
4
Mevcut romdan boot.img nasıl alınır acaba? Ben de root yapamadım. Şu anda TWRP yüklü. Dediğiniz şekilde yapmaya çalışacağım.
Mevcut romdan boot.img'yi al magisk apk kurup magisk içinden yamala seçeneğiyle boot.img'yi seç. Daha sonra yamalanan dosyayı ADB ile cihaza yaz.

Üst Alt