Sohbet Ne olacak bu fiyatlar ? :(

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Hocam ben de ona sinir oluyorum açıkçası zaten. Herkes zam yapmış biz de arada kaynayalım diyorlar açıkçası
Türkiye'de maalesef fırsatçı dan bol bişey yok Redmi 8A bile 1400 TL olmuş . Cihaz almak için en az 2 hafta beklemek lazım minimum 1 ay. İthalatçı firmalar evrakları halledince fiyatlar düşecektir.

Ancak bu evrakları almak çok bürokratik ise rekabeti azaltacağı için her şekilde bir miktar fiyatlar zamlı olur düşüşe rağmen.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Türkiye'de maalesef fırsatçı dan bol bişey yok Redmi 8A bile 1400 TL olmuş . Cihaz almak için en az 2 hafta beklemek lazım minimum 1 ay. İthalatçı firmalar evrakları halledince fiyatlar düşecektir.

Ancak bu evrakları almak çok bürokratik ise rekabeti azaltacağı için her şekilde bir miktar fiyatlar zamlı olur düşüşe rağmen.
Benim 1 ay vs vaktim var hocam açıkçası ve bu fiyatlarda alıcı bulamayacağı için illa ki düşer diye düşünüyorum

Cezzar_tr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
19
Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
aliasaf
Kdv, Ötv, Trt vergisi, gümrük vergisi, kültür vergisi, imei kayıt bedelleri, ve yeni çıkan gözetim vergisi bunlar hep telefondan alınan vergiler. ben 1 sene önce note 6 pro piyasada 2100 TL satılırken 1000 TL almıştım arkadaşımdan :) ben daha garantili cihaz almam hiç bi şekilde.
Garanti değilde hocam imeil sorun oluyor

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Garanti değilde hocam imeil sorun oluyor
Bu zamanda mutlaka telefoncu bi arkadaş edinmeniz gerekiyor :) onların ellerinde boxlar var cihaz çıktıktan max 1-2 ay içinde güncelleme geliyo boxlara ayıp olmasın diye 100 lira verip ben hallediyorum sisteme geçip. alternatif olarak ise kurumsal değilde bireysel olarak kredi satıyolar tek seferlik işinizi görmek için. yada tamamen bu işleri kendiniz öğrenip yeni aldığınız cihazda efs yedeği alarak kendiniz hallediceksiniz yoksa fiyatlar ortada :)

erdoganyaltirakli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
CANTEKİN
Cihazım
MI 8 SE
Meslek
Bilg Mühendisi
Konular
1
arkadaşlar hiç garantili yurtiçi xiaomi telefon satın almadım gerek de duymadım , yurtdışı cihazı pazarlıkla en dip fiyata alıyoruz temiz kullanan biriyseniz senelerce sorunsuz kullanırsınız...

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
arkadaşlar hiç garantili yurtiçi xiaomi telefon satın almadım gerek de duymadım , yurtdışı cihazı pazarlıkla en dip fiyata alıyoruz temiz kullanan biriyseniz senelerce sorunsuz kullanırsınız...
Hocam temiz kullaniyorum da yine de telefonla ilgili bir sıkıntı çıkma ihtimali beni geri döndürüyor

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam iyice içim karardı. Hayal oluyor demek her şey...

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Dostlar söylenen vergi 2 gün once söylendi. Haber yapıldı daha doğrusu yani uygulanmaya baslamadi. Bu fiyat artışı firmalarin fırsatçılığı. Yani siz bir de vergi gelince fiyatları görün haha--

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Fırtına öncesi sessizlik yani hocam . wasntme~~
Dostlar söylenen vergi 2 gün once söylendi. Haber yapıldı daha doğrusu yani uygulanmaya baslamadi. Bu fiyat artışı firmalarin fırsatçılığı. Yani siz bir de vergi gelince fiyatları görün haha--

Üst Alt