Sohbet Ne olacak bu fiyatlar ? :(

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Yeni Xiaomi modeli hayalim vardı :(
Desenize yalan oluyor gibi
Hocam gerçekten çok üzüldüm ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz de inadına , kaçak yollarla , 1 lira vergi vermeden , toplu bir şekilde , Çinli telefonları satın alıp IMEI atmaya devam edeceğiz ...
O konuda da garanti açısından şey yapıyorum hocam ya. Bir de onların fiyatı da satıcının insafına bağlı olduğu için dolar vs arttığı zaman onlar da hemen fırlatıyor

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Hocam gerçekten çok üzüldüm ya

O konuda da garanti açısından şey yapıyorum hocam ya. Bir de onların fiyatı da satıcının insafına bağlı olduğu için dolar vs arttığı zaman onlar da hemen fırlatıyor
Öyle hocam... Hayırlısı olsun bakalım

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba herkese. Yaşadığımız bu son 15-20 günlük periyotta telefonlarla ilgili bir yasa geldi. Onun yanında dolar ve euro kurları da bir hayli yükseldi. Tabi bu süreçte telefon fiyatları üstüne 500 lira koydu. 2700'e satılan mi9t 3200 liralara çıktı. Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum hocalarım sizce bu durum ne zaman düzelir ?
Yakın tarihte düşebilecek gibi gözükmüyor.Bu aynen şöyledir benzin litre fiyatına gece zam gelince ertesi gün zamlı alıyoruz ancak indirim gelince o indirimin pompaya yansıması bazen ayları buluyor,bazen tekrar zam gelip indirim gelmeden fiyat tekrar yükseliyor.Cihaz piyasası da böyle kısa vadede çok fazla indirim olacağını hiç ama hiç sanmam....

abdurrahimturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahim
Cihazım
Mi 6
Konular
2
2017 de aldığım mi 6 cihazımı fiyat politikaları yüzünden bir türlü değiştiremedim.
Olur da bir gün bozulursa bende çakma kullanıcam artık yapacak bişey yok.
E zaten alışmışım eu roma :)
Rootsuz yaşanmıyor.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
İyi ki ben hep 50 liralık alıyorum beni etkilemiyor party~~rock~~rock~~
Ahahaha hocam işin kötü tarafı artık 50 liralık bile alsanız ithalatçı onun 50 TL olduğunu kanıtlayamazsa 200 dolar olarak işlem görecek yn~~

Yakın tarihte düşebilecek gibi gözükmüyor.Bu aynen şöyledir benzin litre fiyatına gece zam gelince ertesi gün zamlı alıyoruz ancak indirim gelince o indirimin pompaya yansıması bazen ayları buluyor,bazen tekrar zam gelip indirim gelmeden fiyat tekrar yükseliyor.Cihaz piyasası da böyle kısa vadede çok fazla indirim olacağını hiç ama hiç sanmam....
Hocam durum tam olarak öyle de 10 günde yükselip 60 günde düşmesi hiç adil değil tabi :(

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Fiyatlar son 5 gün içinde arttı. 1 hafta önce iki tane telefon sipariş ettim 5 gün önce teslim edildi.
İkisine ödediğim ücret 3150lira
Şimdi almak istesem ödeyeceğim ücret 4500lira. Doların artması inanılmazdı etkiledi fiyatları. Ben kendimi şanslı sayıyorum şuan

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Fiyatlar son 5 gün içinde arttı. 1 hafta önce iki tane telefon sipariş ettim 5 gün önce teslim edildi.
İkisine ödediğim ücret 3150lira
Şimdi almak istesem ödeyeceğim ücret 4500lira. Doların artması inanılmazdı etkiledi fiyatları. Ben kendimi şanslı sayıyorum şuan
Çok şanslısınız cidden hocam benim de yakın zamanda telefon almam lazım ama bu durum baya bir sinirimi bozdu

Eren_Karabelli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Mi9T
Konular
2
Ben perşembe günü garantili sıfır kapalı kutu mi9T 128gb li modeli 3150 tl ye almıştım

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Ben perşembe günü garantili sıfır kapalı kutu mi9T 128gb li modeli 3150 tl ye almıştım
Hayırlı olsun , güzel telefon , bozmadan 2 yıl götürür en az , maalesef artık telefona bütçe ayirmamamiz gerekiyor

Üst Alt