Yardım Nasıl Yavaş Çekim Yapılır?

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.1.3.0 Global Stabil Root'suz
Telefon Modeli
Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba,

Mi Note 10 Lite telefonumun stock kamera uygulamasında yavaş çekim modunu biliyordum ama daha önce çekmemiştim. Yavaş çekim moduna alınca 720p ve 1080p ve FPS seçenekleri çıkıyor. Mesela birini seçiyorum kırmızı yuvarlak düğmeye yani Kaydet'e basıyorum 10 saniyelik video çekiyor sonra izliyorum ama yavaş çekim değil. Bayağı bir karıştırdım çözemedim. İnsanlar normal video'yu kaydedip sonra mı yavaş çekime çeviriyorlar veya nasıl oluyor anlamış değilim. Diğer bir konu ise mesela yavaş çekim olmasını istediğim zamanları ayarlabiliyor muyuz? Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilirse sevinirim. Bunun hakkında detaylı anlatım video'su falan da bulamadım.

Telefonda yüklü olan kamera uygulaması Camera 4.3

İyi forumlar.

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Kamera 4.2, galeri 2.2.16.30
Hocam Kamera 4.3 Galeri de 2.2.17.28-global. Alt sürümleri yüklemek istediğimde uygulama açılmıyor. Bir de üst versiyonları yükleyeyim dedim üst versiyonlarda sorun yok alt versiyonları yükleyince uygulama açılmıyor. Xiaomi forum sayfasına yazdım bakalım ne olacak.

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Hocam bu sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim. Bir sürü kullanıcı yaşamış bu sorunu. Xiaomi forum sayfasında açtım. Hala cevap bekliyorum.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam Kamera 4.3 Galeri de 2.2.17.28-global. Alt sürümleri yüklemek istediğimde uygulama açılmıyor. Bir de üst versiyonları yükleyeyim dedim üst versiyonlarda sorun yok alt versiyonları yükleyince uygulama açılmıyor. Xiaomi forum sayfasına yazdım bakalım ne olacak.
Uygulama, kendisinin alt sürümüne güncellenmez zaten hocam. Ondan açılmıyordur. :)
Hocam bu sorunu yaşayan bir tek ben değilmişim. Bir sürü kullanıcı yaşamış bu sorunu. Xiaomi forum sayfasında açtım. Hala cevap bekliyorum.
Demiştim hocam, yazılımdan ise güncelleme beklemeniz lazım. :)

Oyla:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Uygulama, kendisinin alt sürümüne güncellenmez zaten hocam. Ondan açılmıyordur. :)

Demiştim hocam, yazılımdan ise güncelleme beklemeniz lazım. :)
Bekleyeceğiz hocam yapacak birşey yok :)

Oyla:
Üst Alt