Sohbet Naçizane...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yaaaa! Allah iyiliğinizi versin hocalarim. Hahaaaa :)))

"El ele duduşalluuummm gel gel sibelum, gezelum boztepeyiii" :)
Şimdi asıl sorulması gereken soru, Trabzon Boztepeyi mi gezeceksiniz, Ordu Boztepeyi mi? Cimilliyi dinlerken ter topuktan çıktı mı peki haha--

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Ordu Boztepe hocam :) çıkacaktı dur dedim :))))
Şimdi asıl sorulması gereken soru, Trabzon Boztepeyi mi gezeceksiniz, Ordu Boztepeyi mi? Cimilliyi dinlerken ter topuktan çıktı mı peki haha--

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Teknoloji forumu diye sadece teknoloji konuşulacak diye bir şey yok. Örnek vermek gerekirse Technopat, SDN gibi forumlarda bile sadece teknoloji konuşulmuyor. Forumlarda saygı çerçevesinde her türlü konu konuşulabilinir olmalıdır. İnsanlar teknolojiden tutun özel hayatında yaşadığı çoğu şeyi paylaşmak istiyor. Diğer tutumlarınız kabul ediyorum ama son metni kabul etmiyorum.

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Sıkıntı yok hocam. Her türlü tartışmayı yaparım sizinle çünkü sizle tartışmayı seviyorum. En azından kimse kimseyi kırmiyor ve saygı bozulmuyor. Saygınız sevginiz ve keyfiniz daim olsun. Keyifli forumlar:)
Teknoloji forumu diye sadece teknoloji konuşulacak diye bir şey yok. Örnek vermek gerekirse Technopat, SDN gibi forumlarda bile sadece teknoloji konuşulmuyor. Forumlarda saygı çerçevesinde her türlü konu konuşulabilinir olmalıdır. İnsanlar teknolojiden tutun özel hayatında yaşadığı çoğu şeyi paylaşmak istiyor. Diğer tutumlarınız kabul ediyorum ama son metni kabul etmiyorum.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ben konuya fransızım neler oluyor yada oldu bitti haberim yok fakat haklısınız forumların kurumsal yermiş gibi aşırı ciddi olması daraltıyor beni bi kaç tane forumun çöküşünü batışını izledim bu sebeplerden egoist üyeleri küçük gören umursamayan aşağılayan torpil yapan yöneticilere sahipti.
Bu forum aksine espiritüel samimi çok poncik yönetici ve üyelere sahip.
İlk üye olduğumda amacım işimi görüp çıkmaktı ama buradaki ortam daha kalıcı olmamı sağladı tıpkı diğer üyeler gibi :)

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Sıkıntı yok hocam. Her türlü tartışmayı yaparım sizinle çünkü sizle tartışmayı seviyorum. En azından kimse kimseyi kırmiyor ve saygı bozulmuyor. Saygınız sevginiz ve keyfiniz daim olsun. Keyifli forumlar:)
Seve seve hocam, zaten forumda kafa dengi insanlar ve hoş muhabbetler var. Boşuz ama hoşuz :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Beni anlayıp derdimi benden daha iyi anlatan yorum işte bu.
İşte bu olunca virüs gibi heryeri sarıyor. Donanım haber forumun haline bakın. Ne hale geldi. Her konuyu konuşalım tartışalım deyince ardı ardına yok ben ateistim, yok ben lgbtyim, yok hükümet şöyle yaptı, yok ebemin bir tarafına çıban çıktı. Saçma sapan ne konu varsa açılıyor. Hemde tek maksat yara kaşımak. Maraza çıkarmak.Burası Xiaomi ve MIUI forumu. Başka konuya gerek yok. Ben bir iki aydır foruma aktif olarak katılıyorum. Bir kaç kez böyle konular açıldı. Bir saat sürmeden kapandı. Bir sürü gerginlik tartışma başka bir şey yok.

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
İşte bu olunca virüs gibi heryeri sarıyor. Donanım haber forumun haline bakın. Ne hale geldi. Her konuyu konuşalım tartışalım deyince ardı ardına yok ben ateistim, yok ben lgbtyim, yok hükümet şöyle yaptı, yok ebemin bir tarafına çıban çıktı. Saçma sapan ne konu varsa açılıyor. Hemde tek maksat yara kaşımak. Maraza çıkarmak.Burası Xiaomi ve MIUI forumu. Başka konuya gerek yok. Ben bir iki aydır foruma aktif olarak katılıyorum. Bir kaç kez böyle konular açıldı. Bir saat sürmeden kapandı. Bir sürü gerginlik tartışma başka bir şey yok.
zaten böyle olması gerekiyor, herkes aynı düşüncede değil. bana uyan başkasına uymaz, bi' konu açıldıysa aksini düşünen kişiler buna haklı olarak karşı çıkacaktır. forumda kişisel görüşlü saçma konular açılmasa kimse kimsenin kalbini kırmayacak. konu açan kişilerin kendi görüşlerine göre konu açması ve diğer düşüncedeki insanlara saldırmasından kaynaklanıyor bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt