Konu sahibi olarak konumu ara ara hortlatmak istiyorum
Bilmiyorum bu konumda bahsettim mi ama 15 yıldır ağır bir Sean Paul fanı/dinleyicisiyim ve bir süre önerilerimde SP'den gitmek istiyorum. Ayrıca piyasadaki bütün müziklerini 320kbps kalitesinde albüm kapaklarından tutun da türünün, yılının, albüm isminin vs. bile düzgün bir şekilde yazıldığı şekilde arşivliyorum. SP'yi yeni nesil pek bilmez. Eskiden çok iyi işler çıkardığını ve (benim için) hala da kendini bozmayan ve işini iyi yapan biri olduğunu herkes bilmez Çoğu kişi SP ile dalga geçiyor konuştuğu dil ile vs. ama halbuki adam kendi ülkesinin lehçesini konuşuyor (Jamaican Patios Lang) Ülkemizde Sean Paul diyince akla gelen 2 şey var. "Temperature" ve "Şemsettin bin arabaya" (Get Busy) ama inanın bana bu adamda daha fazlası var. SP'nin reklamını yapıyormuşum gibi oldu ama seviyorum napayım. Herkesin sevebileceği bir tarz değil ama benim gibi seven manyakları da, fanları da var işte
Aynı zamanda Reggae, Dancehall, Rock, Metal, Country, Rap (Yabancı), Latin (Bazen), Dubstep - EDM (Artık nadir), Pop (Yabancı) türlerini de dinlerim ama SP'nin yeri her zaman başkadır benim için. Türler arasında Türkçe yok derseniz evet yok. Türkçe müzik dinlemiyorum. Dinlediğim tek Türkçe Müzik Türü Anadolu Rock. Ne varsa eskilerde var valla. Bu arada bu bahsettiğim türlerde öneriler isterseniz ben burdayım. Zevkime güvenebilirsiniz
Şimdi bir süredir dinlediğim bir SP parçasını paylaşmak istiyorum ;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız