Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bence sizin Nirvana, Metallica falan da dinliyor olmanız lazım. Özellikle Metallica Ender Sandman, The Unforgiven serisi, Nothing Else Matters falan? Yani bunlar biraz düşük tempolu Slipknot'a nazaran ama sağlam parçalardır
Dinliyorum hocam dinlemez olur muyum ? Fakat dediğiniz gibi onların temposu biraz düşük kalıyor şu anki keyfime göre bu sıralar daha sert daha hızlı parçalar dinlediğim için Slipknot favorim yoksa Pentagram-Rammstein-Metallica-AC DC-Arch Enemy vs vs diye gidiyor. Dediğim gibi Slipknot'a ağırlık vermiş durumdayım bu sıralar
Dinliyorum hocam dinlemez olur muyum ? Fakat dediğiniz gibi onların temposu biraz düşük kalıyor şu anki keyfime göre bu sıralar daha sert daha hızlı parçalar dinlediğim için Slipknot favorim yoksa Pentagram-Rammstein-Metallica-AC DC-Arch Enemy vs vs diye gidiyor. Dediğim gibi Slipknot'a ağırlık vermiş durumdayım bu sıralar
Rammstein mi? of of of Pentagram mı aman aman aman. Hocam naptınız siz
AC/DC'nin Thunderstuck efsanesini mesela ara ara açar dinlerim hususi onu canım ister açarım dinlerim biraz. Peki hocam bişey sorucam size. Şu an Slipknot'a ağırlık verdiginizi söylediniz. Slipknot tadında bir Metal Müzik önersem şöyle dolu dolu dinler misiniz acaba? Tabi listeme de baktıktan sonra?
Rammstein mi? of of of Pentagram mı aman aman aman. Hocam naptınız siz
AC/DC'nin Thunderstuck efsanesini mesela ara ara açar dinlerim hususi onu canım ister açarım dinlerim biraz. Peki hocam bişey sorucam size. Şu an Slipknot'a ağırlık verdiginizi söylediniz. Slipknot tadında bir Metal Müzik önersem şöyle dolu dolu dinler misiniz acaba? Tabi listeme de baktıktan sonra?
Zevkler ve renkler kişiye mahsus olup asla tartışılmaz Öneriniz için ben teşekkür eder olup, o halde bir de hareketli ve anlamlı bir şarkı daha bırakıp gidiyorum
Anadolu Rock ve 2000-2010 Türkçe Müziği dışında Türkçe Müzik çok nadir dinlerim. Efkarlı olduğumda ise Cody Jinks dinlerim. O adamın sesi rahatlatıyor beni ve bir yere dalacaksan da çok güzel daldırıyor seni. Sarhoş gibi oluyosun unutturuyor sana şarkı bitene kadar her şeyi. Öykü Gürman'ı da dinlemesem bile bilirim. Aşinayımdır kendisine, sevenleri de vardır illa ki burada ama kendim için konuşmam gerekirse devamlı dinleyeceğim biri olduğunu sanmıyorum
Öneriniz icin teşekkürler bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam ne iyi olur ya. Yani bu konuya ara sıra da olsa gelip öneride bulunmanızı isterim doğrusu. Bu aralar Rock ağırlıklı ilerliyorum ve müzik açlığı çekiyorum. Bildiklerim de yetmiyor bana artık
Zevkler ve renkler kişiye mahsus olup asla tartışılmaz Öneriniz için ben teşekkür eder olup, o halde bir de hareketli ve anlamlı bir şarkı daha bırakıp gidiyorum