- Cihazım
- Xiaomi Mi2S
- Konular
- 42
Cvp: [MultiLang] Haftalık Güncelleme 4.5.16
Mail uygulamasına ait hata konusunu daha önce görmeme rağmen şimdi bulamadım.
Sonuç olarak geliştirici sürümü kullandığınızı unutmayın lütfen. Bilinen hataları giderilmiş bir sistem istiyorsanız "stable" sürüm kullanmanız lazım.
Tüm yazılımlarda buna işletim sistemleri dahil, geliştrici sürümün pek çok hata içerebileceği hatta hiç açılmadan çökebileceği bilinir.
Kararlı sürüm ise bilinen tüm hataları ya giderilmiştir yada çıkarılmıştır.
Aşağıdaki linkleri incelerseniz pek çok hata listelendiğini anlarsınız.alptimucin pid=1514 dateline=1400357112' Alıntı:Arkadaşlar mi3 kullanıp 4.5 ve sonrası multilanguage güncellemelerini yapan varmı? Telefonum otg yi görmüyor. Mail uygulamasına hotmail hesabını kuruyorum gelen kutusunda bir şey göstermiyor. Telefonu güncelleme uygulamasından ve ses açma güç düşmesinden dahil olmak üzere güncelledim ve Format attım fakat durum hala aynı. Baş belası oldu kendi adıma 4.5 sürümleri
MI 3W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mail uygulamasına ait hata konusunu daha önce görmeme rağmen şimdi bulamadım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sonuç olarak geliştirici sürümü kullandığınızı unutmayın lütfen. Bilinen hataları giderilmiş bir sistem istiyorsanız "stable" sürüm kullanmanız lazım.
Tüm yazılımlarda buna işletim sistemleri dahil, geliştrici sürümün pek çok hata içerebileceği hatta hiç açılmadan çökebileceği bilinir.
Kararlı sürüm ise bilinen tüm hataları ya giderilmiştir yada çıkarılmıştır.