Sohbet MTK işlemcili Cihazlar için beklenen müjde geldi...

murat.tahran

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 11S
Konular
0
Büyük harflerle yazmışım bootloader kilidi kapalı halde diye gerek var mı yeniden yazmaya?? Bu yüzden diyorum bilgi kirliliğine sebep oluyorsunuz diye. Alıntı yaptığınız ek bilgide diyorki işlemden sonra güncelleme yap, sıfırlama yap ama rom yükleme.. bu kadar yani.
Allah sabır versin ustam...

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
2
son ayların en önemli konusu, haberi bu ama neden bu kadar az geri dönüşüm oldu şaşırıyorum, bl açmak artık çok meşakkatli ve dezavantajlı ve buna gerek olmadan IMEI işlemi yapabilmek çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela bl açık olduğu için play store'un güncelleme ve sertifika sorunu çıkarması çok rahatsız edici bir şeydi şimdi bunlar yaşanmayacak imei atabilmek için

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
son ayların en önemli konusu, haberi bu ama neden bu kadar az geri dönüşüm oldu şaşırıyorum, bl açmak artık çok meşakkatli ve dezavantajlı ve buna gerek olmadan IMEI işlemi yapabilmek çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela bl açık olduğu için play store'un güncelleme ve sertifika sorunu çıkarması çok rahatsız edici bir şeydi şimdi bunlar yaşanmayacak imei atabilmek için
ilk Mesajdaki bilgileri okuyun. Orada cevabı olmayan bir sorunuz varsa keyifle ve memnuniyetle cevaplamak isteriz.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Benim soruma cevap gelmedi dimi? 🙂 Yoksa benmi kaçırdım?
Bu işlemin ücreti nedir? Belirlendimi?

Birde bende tam aydınlanmadı olay.

Şimdi tam olarak Çin versiyon telefonlarda BL kapalı ve direnç işlemi olmadan yeni yöntemle IMEI işlemi oluyormu?

Yoksa cihaz global mi olmalı?

Ayrıca şöyle bir kontrol yöntemi var ama hangi satıcı buna izin verirki?

Cihaza dışardan bakarak global mi çin mi nerden anlamanın bir yolu varmı?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Benim soruma cevap gelmedi dimi? 🙂 Yoksa benmi kaçırdım?
Bu işlemin ücreti nedir? Belirlendimi?

Birde bende tam aydınlanmadı olay.

Şimdi tam olarak Çin versiyon telefonlarda BL kapalı ve direnç işlemi olmadan yeni yöntemle IMEI işlemi oluyormu?

Yoksa cihaz global mi olmalı?

Ayrıca şöyle bir kontrol yöntemi var ama hangi satıcı buna izin verirki?

Cihaza dışardan bakarak global mi çin mi nerden anlamanın bir yolu varmı?
Ücret herkese açık istenmez (Neden istenmez bugün x liradır yarın düşer y lira olur oradaki ücret bilgisi güncelliğini yitirir kafa karıştırır. Zam gelir indirim gelir normal yani) bu soruya 3 seferdir bilinçli bir şekilde cevap yazmıyorum. işleminiz varsa özelden yazarsınız detayları ve ücreti konuşuruz.
Destekleyen ve listede olan tüm cihazlara bu işlem oluyor. Cİhazınız çin model ise ve içinde fake rom varsa Güncelleme yapamıyor. Fake romlu cihazlar imeiden önce de güncelleme yapamıyor zaten.

Diğer sorularınız genel ve forumda cevapları olan bu konu ile bağlantısız sorular..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
ilk Mesajdaki bilgileri okuyun. Orada cevabı olmayan bir sorunuz varsa keyifle ve memnuniyetle cevaplamak isteriz.
Ben yerinizde olsam ilk mesajın linkini atarım, Allah yardımcınız olsun hocam, kolay gelsin inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Ücret herkese açık istenmez (Neden istenmez bugün x liradır yarın düşer y lira olur oradaki ücret bilgisi güncelliğini yitirir kafa karıştırır. Zam gelir indirim gelir normal yani) bu soruya 3 seferdir bilinçli bir şekilde cevap yazmıyorum. işleminiz varsa özelden yazarsınız detayları ve ücreti konuşuruz.
Destekleyen ve listede olan tüm cihazlara bu işlem oluyor. Cİhazınız çin model ise ve içinde fake rom varsa Güncelleme yapamıyor. Fake romlu cihazlar imeiden önce de güncelleme yapamıyor zaten.

Diğer sorularınız genel ve forumda cevapları olan bu konu ile bağlantısız sorular..
Sizi çok iyi anlıyorum.
Belki başka arkadaşlar cevap verir.
Teşekkürler.

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
stone
Cihazım
ruby
Konular
2
konuyla alakasız olabilmesini hoşgörmeniz beklentisi ile soruyorum listedeki piyasada yaygın satılan telefonların genelde hindistan romu olması sadece ruby cihazları için mi geçerliydi acaba diğer cihazlar global olarak yaygın mı

momentomori

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Münir
Cihazım
Note 13 pro+
Konular
0
Artık aşağıdaki Modellere güncelleme ve sıfırlama sorunsuz olacak şekilde BOOTLOADER kilidi KAPALI bir şekilde uzaktan kayıt yapılabilir.
(Çin model cihazlar şuan için güncelleme ve sıfırlama yapamayacak)

İŞLEMDEN SONRA:

• GÜNCELLEME ✅
  • SIFIRLAMA ✅
  • ROM YÜKLEME ❌

(bu sistemle işlem yapılan cihazlara rom yüklemesi yapılamaz. Rom değiştirirseniz recovery ekranında kalır açılmaz..)

Tüm xiaomi alemine hayırlı olması dileklerim ve saygılarımla..

+ Redmi 13C/POCO C65 (gale/gust)
+ Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) / Redmi Note 12 Pro+ 5G (rubypro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11 Pro 4G(viva/vida)
+ Redmi Note 13 Pro 4G/POCO M6 Pro (emerald)
+ Redmi Note 13 Pro+ (zircon) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 12S (sea/ocean)
+ Redmi Note 11 Pro/Pro+/Xiaomi 11i 5G (pissarro) - Çin ise güncelleme yok
+ Redmi Note 11T Pro/Pro+/POCO X4 GT/Redmi K50i - (xaga)
+ Xiaomi 11T (agate)
+ Xiaomi 12T (plato)
+ Xiaomi 13T (aristotle)
+ Xiaomi 13T Pro/Redmi K60 Ultra (corot)
+ Redmi 10/10 Prime (selene)
+ Redmi 12 (fire)
+ Redmi 12C (earth)
Merhaba hocam benim telefon redmi note 13 pro plus bir kaç gün önce dirençsiz kayıt yaptırdım model numarası 23090RA98I bu herhalde çin oluyor güncelleme yapamam deyilmi şimdilik demişsiniz ilerde yapılırmı

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba hocam benim telefon redmi note 13 pro plus bir kaç gün önce dirençsiz kayıt yaptırdım model numarası 23090RA98I bu herhalde çin oluyor güncelleme yapamam deyilmi şimdilik demişsiniz ilerde yapılırmı
Şimdi bakın imei işlemi ile güncellemeyi bir biriyle bağdaştırmayın. Bu soruya genel olarak noktayı koyalım. Üstte detaya girdim iyice kafa karıştırıyor heralde.

Cihaz güncelleme yapıyorsa yapabilirsiniz bu kadar... Başka bir detayı ve cevabı yok bunun bitti hepsi budur..

Üst Alt