Sohbet MTK işlemcili Cihazlar için beklenen müjde geldi...

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
GENEL BİLGİLENDİRME:

Bu sistemin eskiden tek farkı güncelleme ve sıfırlamaya olanak sağlaması. Çalışma mantığında halen bir fark yok aslında. Atıyorum eskiden a ve b partlarını patch leyip bu işlemi yapıyorsa şimdi c ve d partlarını ya da a+b+c+d patch yapıp işlemi tamamlıyor. Bu durumda işlemden sonra rom yüklerseniz patch yapılan partlar orjinale döneceğinden, cihazda da orjinal nv dosyaları bulunmadığından cihazlar nvdata hatası ile recovery ekranında kalıp açılmayacaktır.
Rom değiştirmek ve rom yüklemek isteyen kişiler direnç değişimi ile donanımsal korumayı kaldırtmak zorundalar..
eksik özet vermişsiniz sizden öğrendiğimize göre bl açılması şart değil demiştiniz konu girişinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de tâbi geçerlilik süresi ne kadar bu yeni imeilerin herhangi bir kopyalanma haricinde

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
eksik özet vermişsiniz sizden öğrendiğimize göre bl açılması şart değil demiştiniz konu girişinde

bir de tâbi geçerlilik süresi ne kadar bu yeni imeilerin herhangi bir kopyalanma haricinde
imeinin geçerlilik süresi olmaz.. Alıntı yaptığınız mesajda yazanlarla bl kilidi arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz?? eksik olan nedir??

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
bu sistemin eskiden başka bir farkı da bl açılmasının şart olmaması değil mi

ya şimdi gidip global MTK kayıtdışı sıfır cihaz alabilir miyiz rahat rahat

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
bu sistemin eskiden başka bir farkı da bl açılmasının şart olmaması değil mi

ya şimdi gidip global MTK kayıtdışı sıfır cihaz alabilir miyiz rahat rahat
inanın şuanda bilgi kirliliğine sebep oluyorsunuz. Lütfen ilk mesajı okuyun..

Ademtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
abi konuda artık bl açık olmadan listedeki cihazlara imei atılabildiği müjdesini verip güncelleme ve sıfırlama işlemlerinde de herhangi bir kayıp olmayacağını ekliyorsunuz devam eden mesejalarda "bu sistemin eskiden tek farkı; sorunsuz güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor derken bl şartının gerek olmadığını belirtmeyince hatırlatmak istedim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
9
abi konuda artık bl açık olmadan listedeki cihazlara imei atılabildiği müjdesini verip güncelleme ve sıfırlama işlemlerinde de herhangi bir kayıp olmayacağını ekliyorsunuz devam eden mesejalarda "bu sistemin eskiden tek farkı; sorunsuz güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor derken bl şartının gerek olmadığını belirtmeyince hatırlatmak istedim.

Büyük harflerle yazmışım bootloader kilidi kapalı halde diye gerek var mı yeniden yazmaya?? Bu yüzden diyorum bilgi kirliliğine sebep oluyorsunuz diye. Alıntı yaptığınız ek bilgide diyorki işlemden sonra güncelleme yap, sıfırlama yap ama rom yükleme.. bu kadar yani.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241107_193210_Chrome.jpg
    Screenshot_20241107_193210_Chrome.jpg
    392,6 KB · Görüntüleme: 22

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
210
Bu arada. Bu yeni dirençsiz BL kilidi kapalı tamamen sorunsuz kayıt için bir ücret belirlendimi? Ortalama ne kadar olacak?
Bir fikriniz varmı? H.kadioglu
Sanırım soruyu görmediniz. Varmı belirlenmiş bir ücret? İş yerinde Redmi Note 13 Pro+ almış bir arkadaş var. Ona anlattım durumuda fiyatı merak etti. H.kadioglu

jeo021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
no name
Cihazım
none
Konular
0
Sanırım soruyu görmediniz. Varmı belirlenmiş bir ücret? İş yerinde Redmi Note 13 Pro+ almış bir arkadaş var. Ona anlattım durumuda fiyatı merak etti. H.kadioglu
400 tl ye yaptırdım.

400 tl ye yaptırdım.
ayrıca fake rom yüklüydü , 12 dolara hindistan romuna çevirtim. Şimdi telefon hem güncelleme alıyor hemde imei işi haloldu. cihaz 13 pro plus 16+16 ramli modeli

Son düzenleme:

ege7313

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
13T Pro
Konular
0
400 tl ye yaptırdım.

ayrıca fake rom yüklüydü , 12 dolara hindistan romuna çevirtim. Şimdi telefon hem güncelleme alıyor hemde imei işi haloldu. cihaz 13 pro plus 16+16 ramli modeli
hocam kimde yaptirdiniz acaba? ve ayrica sormak istedigim bir soru var cihazin modem dosyalarini yedekleyerek rom kurduktan sonra nvdata hatasini modem flashlayarak cozebilir miyiz?

jeo021

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
no name
Cihazım
none
Konular
0
hocam kimde yaptirdiniz acaba? ve ayrica sormak istedigim bir soru var cihazin modem dosyalarini yedekleyerek rom kurduktan sonra nvdata hatasini modem flashlayarak cozebilir miyiz?
romu yurtdışından birine, imei bir facebook sayfasındaki bir arkadaşa yaptırdım. Diğer sorunun cevabını bilmiyorum

Üst Alt