Sohbet MTK işlemcili Cihazlar için beklenen müjde geldi...

zafermtl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Konular
4
güncelleme evet
sıfırlama evet
rom yükleme rom değiştirme HAYIR..
Aslında merak ettiğim ve tamda benim istediğim cevap buydu. Cihazın bootloader açık olmuş olup ve bazı durumlarda telefonda donma yada yazılımsal hata durumlarında güncelleme yada sıfırlamayla cihazı eski temiz haline döndüremiyoruz bu yüzden fastboottan rom yüklemememiz gerekiyor ve bu işlemi çok yapan birisi olarak. Şuanki imei repair işlemi bana için uygun bir işlem değil. Her rom değişikliğinde repair işlemi uygulanması gerekecek. Buda maddi açıdan sıkıntı. Ayrıca yarın birgün bu cihazlara android 15 yada hyperos 2 güncellemesi geldiğinde imeileri uçacağını düşünüyorum.

selcuk00tr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selçuk
Cihazım
redmi
Konular
0
dün

H.kadioglu

usta 13 t pro ya işlem yaptı uzaktan ellerine sağlık hiç bir sorun olmadı aynı saatte android 15 güncellemesi bile aldı cihaz güncelleme yaptım hiç bir sorun olmadı çok teşekkür ederim clap~~

CS BETA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Vivo, one plus gibi cihazlarda dirençsiz son gelişmeler nedir acaba?

ege7313

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
13T Pro
Konular
0
H.kadioglu hocam islem sonrasi rom yukledigimizde nvdata hatasi alacagimizi soylemissiniz, bu nvdata hatasini imei islemi oncesinde cihazin modem dosyalarini yedekleyerek ve hatayi aldigimizda modem dosyasini flashlayarak cozebilir miyiz?

Üst Alt