- Adım
- MB4
- Cihazım
- Mi Band 4
- Konular
- 44
Teşekkür ederim hocam ✓Son sürüm linki konu başında var. Uygulama Google play den kaldırıldı. Sitesi varsa bakıp takip edebilirsiniz
Teşekkür ederim hocam ✓Son sürüm linki konu başında var. Uygulama Google play den kaldırıldı. Sitesi varsa bakıp takip edebilirsiniz
Hocam konusu bu değil ama bir tema mevcut elimde ve çok beğendim onu türkçeye çevirme şansınız var mı bunu yaparsanız forum da paylaşıp diğer arkadaşların kullanmasını sağlarız ben çok beğendim eğer olur derseniz mtz yi göndereyim3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.3.10. Başlıklarda ilk harf büyük diğerleri küçük olacak şekilde yazılmalıdır.
Forum kurallarımız
Hocam konusu bu değil ama bir tema mevcut elimde ve çok beğendim onu türkçeye çevirme şansınız var mı bunu yaparsanız forum da paylaşıp diğer arkadaşların kullanmasını sağlarız ben çok beğendim eğer olur derseniz mtz yi göndereyim
forum.miuiturkiye.net
Teşekkür ederim hocam bu konuda kim yardımcı olabilir acaba ?Tema aslında bu, oynanmış biraz. Ben çeviri yapmıyorum hocam. Sadece çok çok beğendiğim tema olursa kendi çapımda birseyler yapmaya çalışıyorumTema - MSimply Dinamik Tema
Tema gerçekten çok hoş ve güzel denemenizi tavsiye ederim :) İndirme Linki -小米主题商店 Mtz Olarak İndir MSimply.mtzforum.miuiturkiye.net
Kimsenin başını yakmak istememTeşekkür ederim hocam bu konuda kim yardımcı olabilir acaba ?
Hocam sadece ana ekrandaki isimler mesela ayarlar adı sağlık adı galeri adı hep portekizce yani kısaca görünen basit şeylerKimsenin başını yakmak istememÇeviri işi zor bir iş, hangi kısımları çevirtmek istiyorsunuz
Evet hocam elimde mevcutMtz dosyası elinizde varmi
Mt manager indirinEvet hocam elimde mevcut
forum.miuiturkiye.net