Oyunlarda sıkıntı yaşamadım hocam mobile legends wild rift pubg gibi oyunları oynuyorum. Orijinal kerneli de iyidir. Silont adında bir kernel var performans kerneli onu deneyebilirsiniz şarjı biraz fazla götürebilir ama.hocam bu rom için hangi kerneli önerirsiniz oyun oynayan biriyim bu rom uygun mudur?
tamamdır hocam teşekkürlerOyunlarda sıkıntı yaşamadım hocam mobile legends wild rift pubg gibi oyunları oynuyorum. Orijinal kerneli de iyidir. Silont adında bir kernel var performans kerneli onu deneyebilirsiniz şarjı biraz fazla götürebilir ama.
Ellerinize sağlık hocam gördüğüm iyi olduteşekkürler hocam. aynen öyle oldu mıuı maalesef bana hiç stabil gelmiyor aosp turundayım düzelip kendine gelene kadar
mıuı daki tema desteği de gayet iyi hocam aslında diğer marka ve romlara göreEskiden bu tip saf androd romlara temalar olurdu. Misal Samsung teması yapardın t l komple Samsung olurdu. Android de artık eskisi gibi destek yok. Bi tema buluyorum sadece simgeler değişmiş o kadar nerede eski romlar ya. Android de bir kaç senedir iPhone gibi arayüzü devamlı ayni. Huwai çıkarsa hakkında harmanyos u da ona geçsek birazda onu karistirsak.
Hocam güncellemeleri nasıl yapabiliriz ayrıca firmware gerekli mi Eu sürüm yüklümıuı daki tema desteği de gayet iyi hocam aslında diğer marka ve romlara göre
wipe dan dalvik ve önbellek silip güncellemeyi üstüne flaşlayabilirsiniz. firmware gerekmezHocam güncellemeleri nasıl yapabiliriz ayrıca firmware gerekli mi Eu sürüm yüklü
Şu an bu romu mu kullanıyorsunuz oyun performansı nasılwipe dan dalvik ve önbellek silip güncellemeyi üstüne flaşlayabilirsiniz. firmware gerekmez