hocam romu sorunsuz bir şekilde yükledim gerçekten bir takılma ile karşı karşıya kalmadım güzel bir rom pil performansı gerçekten iyi elinize sağlık tekrardanArayüz konusunda en iyisi hocam kullandıklarım arasında.
Güle güle kullanın hocamhocam romu sorunsuz bir şekilde yükledim gerçekten bir takılma ile karşı karşıya kalmadım güzel bir rom pil performansı gerçekten iyi elinize sağlık tekrardan
Bütün özellikler çalışmakta hocam resmi sürüm. Miui'ın bütün versiyonlardan daha temiz akıcı.Bu romda hızlı şarj yüz tanıma gibi özellikler çalışıyor mu. Bilenen hataları varmı indirdim ama yüklemedim önceden sormak istedim. Endonez romu çok temiz v hizliymis yinede merakdan yüklemek istiyorum.
Hangi twrpyi kullanıyorsunuz hocamYüklemeye çalışırken Error 1 hatası verdi. Rom kurma hakkında bilgi sahibiyim fazlasıyla ama bilmediğim bişey mi vardı acaba
Hocam o twrp olmaz. Orangefox veya pitchblack ile yapmanız gerek.o twrp android 11i okuyamıyor.Tek tuşla yüklenen neyse onu kullanıyorum.
hocam arada bir kendi kendine yeniden başlatıyor siz yaşadınız mı tam ekran kilidini açıcaktım yeniden başladı kendikendineHocam o twrp olmaz. Orangefox veya pitchblack ile yapmanız gerek.o twrp android 11i okuyamıyor.
Buyrun orangefox linkini bırakıyorum, kullandığınız twrpden flaşmanız yeterli.
Recovery - Redmi Note 9s Miatoll Resmi Orange Fox Twrp Beta R11.0_1 (Yeni Sürüm)
Arkadaşlar Orange Fox un Yeni Versiyonu Çıktı İndirip Twrp Üzerinden Flashlayın Orangefox Kurtarma Beta R11.0_1 | Resmi Miatoll Android: 10 - 11 Yapım tarihi: 30.12.2020 Bakımcı: @ DarthJabba9 İndirme Bağlantısı: Orange Fox Beta R11.0-1 Değişiklik günlüğü: • Alfa'dan Beta'ya yükseltme • Adb...forum.miuiturkiye.net