Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben dahil snapenhance kullanan herkes bu uyarıyı aldı, eğer dediğiniz gibi bir uyarı hala gelmediyse ben o sürüme geçiş yapayım. Üyeliğin ban yemesi bir şey değil cihaza ban gelirse problem, yoksa zaten snapenhance kullanmaya devam ederdim. Geliştirici extended versiyonu ile uğraşıyorum yakında halledeceğim filan yazmış onu bekliyoruz hala.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Myinsta da indirme sorunu var diyorlardı o sorun fixlendi mi ? Çok uzun zamandır aero kullanıyorum özelleştirmesi de çok var fakat güncelleme 40 yılın başı geliyor oyüzden değiştirmek istiyorum artık. Hoinsta denedim aralarında ki en iyisi o gibiydi fakat reklamlar engellenmiyor o can sıkıcı.
Zaten deneyimlediğim için söylüyorum hocam ben stok romda A11 de denedim ve a12 rom kurdum onda da denedim sorun yaşamadım. Akşama yeniden denerim ancak şuanda A11'deyim.
Zaten deneyimlediğim için söylüyorum hocam ben stok romda A11 de denedim ve a12 rom kurdum onda da denedim sorun yaşamadım. Akşama yeniden denerim ancak şuanda A11'deyim.
Telefonda oejinal wpp açık sonra klon indirdiğimiz litexten qr kodunu ekran görüntüsü alıp orjinal wpp dan kendimize yolluyoruz sonrasında orjinal wpp dan qr ı okutunca giriyor sizde doğru mudur hocam. Benim cihazda hindistanda oluyordu sanırım da endonezyada yapamadım neyi yanlış debloat ettim acaba facebook servislerinden dolayı olabilir mi