Soru Modlu sosyal medya önerisi

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Aosp
Telefon Modeli
Poco f3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Modlu insta, whatsap snapchat vs önerirmisiniz? Hangi modu kullanayım? Teşekkürler..

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Bekliyorum hocam, teşekkürler
Eğer cihazınızda root yoksa snapchatten ban yersiniz. Birkaç hafta öncesine kadar rootsuz snapenhance modulü kullanılıyordu fakat artık ban yiyeceksiniz diye uyarı veriyor hatta geliştirici de kullanmamayı önerdi. Root var ise snapchat algılayamıyor. Whatsapp olarak waenhancer önerilmiş onun için de root lazım. İnstagram olarak myinsta kadar güncel olmasa da aeroinsta kullanıyorum.

Oyla:

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Eğer cihazınızda root yoksa snapchatten ban yersiniz. Birkaç hafta öncesine kadar rootsuz snapenhance modulü kullanılıyordu fakat artık ban yiyeceksiniz diye uyarı veriyor hatta geliştirici de kullanmamayı önerdi. Root var ise snapchat algılayamıyor. Whatsapp olarak waenhancer önerilmiş onun için de root lazım. İnstagram olarak myinsta kadar güncel olmasa da aeroinsta kullanıyorum.
Root yok fouad mod snapchat var ban yemedim hocam 1 hafta olmaya yakın

Oyla:

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Root yok fouad mod snapchat var ban yemedim hocam 1 hafta olmaya yakın
Fouadı bi süre kullandım fakat snapenhance ile kıyaslandığında çok çok az özelliği var.Ayrıca o sürümü 2-3 hafta önce yüklediğimde , güvenliğiniz için daha güncel bir sürüm kullanın filan diye uyarı veriyordu.

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Fouadı bi süre kullandım fakat snapenhance ile kıyaslandığında çok çok az özelliği var.Ayrıca o sürümü 2-3 hafta önce yüklediğimde , güvenliğiniz için daha güncel bir sürüm kullanın filan diye uyarı veriyordu.
FM yeni bir güncelleme vermedi eski sürümlerde mutlaka uyarı verecektir.

Oyla:

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Rootlu olmama rağmen ben dahil birçok kişiye bugün de uyarı verildi snapchat tarafından. Bu ara snapchat geliştiricileri iyi çalışıyor belli ki :D Bu 2.uyarı oldu ban yememek için mecbur sileceğim enhance uygulamasını.Sanırım FM'de de bu sorun var bi süre modlu snapchat kullanamayacağız.

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Rootlu olmama rağmen ben dahil birçok kişiye bugün de uyarı verildi snapchat tarafından. Bu ara snapchat geliştiricileri iyi çalışıyor belli ki :D Bu 2.uyarı oldu ban yememek için mecbur sileceğim enhance uygulamasını.Sanırım FM'de de bu sorun var bi süre modlu snapchat kullanamayacağız.
FM de değil hepsinde sorun var kısa sürede olsa çözüyorlar ama çabuk fix'leniyor. LiteX güncelleme geldim 1-2 saate konuyu güncelleme yapacağım.

Oyla:

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
FM de değil hepsinde sorun var kısa sürede olsa çözüyorlar ama çabuk fix'leniyor. LiteX güncelleme geldim 1-2 saate konuyu güncelleme yapacağım.
Hocam fouad mod snapchat hala kullanıyorum bir ben mi uyarı almadım ne uyarı var ne güncelleme yeni sürüm hatası aliyorum bende sorunsuz (root yok) (aosp rom)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam instapro sorunlu çalışıyor bende myinstanin güncel sürümü varmi veya baska insta

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Hocam fouad mod snapchat hala kullanıyorum bir ben mi uyarı almadım ne uyarı var ne güncelleme yeni sürüm hatası aliyorum bende sorunsuz (root yok) (aosp rom)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam instapro sorunlu çalışıyor bende myinstanin güncel sürümü varmi veya baska insta
Şuan için WhatsApp üzerinde sorunlar var onun duşında modlarda bir sorun yok. MyInsta ve diğer konuları güncelleyeceğim birazdan.

Oyla:

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Şuan için WhatsApp üzerinde sorunlar var onun duşında modlarda bir sorun yok. MyInsta ve diğer konuları güncelleyeceğim birazdan.
Bekliyorum hocam, peki bunların güvenilirlik oranı ne kadar

Oyla:
Üst Alt