Soru Modlu sosyal medya önerisi

merayemirhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Poco F3
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Aosp
Telefon Modeli
Poco f3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Modlu insta, whatsap snapchat vs önerirmisiniz? Hangi modu kullanayım? Teşekkürler..

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Litex güncelleme geldi fakat hala qr ile klonu açılmıyor.
Konuyu güncelleme yaptım ve Android 11 ve 12 üzerinde sorunsuz çalışıyor tabi cihazdan cihaza değişebilir hocam.

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Konuyu güncelleme yaptım ve Android 11 ve 12 üzerinde sorunsuz çalışıyor tabi cihazdan cihaza değişebilir hocam.
Hücresel, wifi, vpn denedim hala açılmıyor hocam qr kodu okutuyorum bir süre bekliyor sonra giriş yapılamadı diyor fakat pc lere açabiliyorum qr ile

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Hücresel, wifi, vpn denedim hala açılmıyor hocam qr kodu okutuyorum bir süre bekliyor sonra giriş yapılamadı diyor fakat pc lere açabiliyorum qr ile
Android sürüm veya cihaz kaynaklı hocam o zaman, başka bir cihaza kurup denediniz mi ?

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Bu tür soru ve paylaşımlar illagal olarak sınıflandırılır ve forum içerisinde bunlara yer yok, uyarı alabilirsiniz bilginiz olsun.
Haklısınız, ama arkadaşın mağdur olma ihtimali de aklımdan geçtiği için niyetini sordum. Bir kız arkadaşımın ismiyle hesap açıp ismini lekelemeye çalışmışlardı

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Haklısınız, ama arkadaşın mağdur olma ihtimali de aklımdan geçtiği için niyetini sordum. Bir kız arkadaşımın ismiyle hesap açıp ismini lekelemeye çalışmışlardı
Anlıyorum hocam ancak forum içerisinde bu tür sohbetlerinde yer almadığını bilmenizi isterim.

Oyla:

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Hocam fouad mod snapchat hala kullanıyorum bir ben mi uyarı almadım ne uyarı var ne güncelleme yeni sürüm hatası aliyorum bende sorunsuz (root yok) (aosp rom)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam instapro sorunlu çalışıyor bende myinstanin güncel sürümü varmi veya baska insta
Ben dahil snapenhance kullanan herkes bu uyarıyı aldı, eğer dediğiniz gibi bir uyarı hala gelmediyse ben o sürüme geçiş yapayım. Üyeliğin ban yemesi bir şey değil cihaza ban gelirse problem, yoksa zaten snapenhance kullanmaya devam ederdim. Geliştirici extended versiyonu ile uğraşıyorum yakında halledeceğim filan yazmış onu bekliyoruz hala.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence şuanda en güzel MyInsta alternatif olarak InstaPro
Myinsta da indirme sorunu var diyorlardı o sorun fixlendi mi ? Çok uzun zamandır aero kullanıyorum özelleştirmesi de çok var fakat güncelleme 40 yılın başı geliyor oyüzden değiştirmek istiyorum artık. Hoinsta denedim aralarında ki en iyisi o gibiydi fakat reklamlar engellenmiyor o can sıkıcı.

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
124
Myinsta da indirme sorunu var diyorlardı o sorun fixlendi mi ? Çok uzun zamandır aero kullanıyorum özelleştirmesi de çok var fakat güncelleme 40 yılın başı geliyor oyüzden değiştirmek istiyorum artık. Hoinsta denedim aralarında ki en iyisi o gibiydi fakat reklamlar engellenmiyor o can sıkıcı.
İndirme sorununda ne gibi bir problem vardı?

Oyla:
Üst Alt