Soru Modlanmış HyperOS custom romlar ne kadar performanslı?

Baracuda335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 15 Pro+ 5G
Meslek
Dış Ticaret
Konular
9
Kesinlikle haklısın,AOSP romlar kullandığımdan beri cihazım çok hızlı olmuştu.Stok roma geçme sebebim telefon uygulama ikonları falan bulanık,ve internetteki fotoraflar kalitesiz gözüküyordı,bide aosp rom olduğu için tema çeşitleri azdı.Yapmak istediğim stok roma dönüp bütün gereksiz servisleri silmek ve HyperOS temalarını kullanabilmek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır hocam,bu romlar ücretsiz,istediğin gibi indirip kullanabilirsin.Akıcılık istiyorsuan LunarisAOSP tavsiye ederim.AMMA onu söyleyeyim ki bu romlar saf android olduğu için tema çeşitliliği yok denecek kadar azdır ve tasarım seviyorsan daha çok portlanmış HyperOS 3 romlarına bakabilirsin,bu romlar da Telegram gruplarında ücretsiz herkese açık şekilde paylaşılıyor.
Sitesine girdim telefona uygun romu indirdim.. yükleme aracında tıkladıktan sonra kayıt istiyor kayıt da sanırım ücretli olmuş yükleyemedim

Muhammet705

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
RedmiNote12 4G
Konular
6
Sitesine girdim telefona uygun romu indirdim.. yükleme aracında tıkladıktan sonra kayıt istiyor kayıt da sanırım ücretli olmuş yükleyemedim
Telegramda evet,bende telefondan telegrama girmek istiyorum ücret talep ediyor,o yüzden web ile telegram girdim.

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Miui 14 e düşürüp açabiliyoruz çin hesap var elimizde size özel oluşturabiliriz.
Bu yöntemi ben de yapmıştım Türkiye numarası ile çin bölgeli hesabım zaten var ama bölge hatası veriyordu bu yüzden bootloader açamıyordum. Ve benim cihaz çin cihazı redmi note 12 pro 5g (ruby)

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kompetan
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
5
Bu yöntemi ben de yapmıştım Türkiye numarası ile çin bölgeli hesabım zaten var ama bölge hatası veriyordu bu yüzden bootloader açamıyordum. Ve benim cihaz çin cihazı redmi note 12 pro 5g (ruby)
Hocam o telefon kutudan çıkarken miui 14 ile geliyor yani şuan hyperos olsa bile hypersploit ile açabilmeniz lazım denermisinz

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Yüksek yazılım sürümünde olduğum için şuan yapamıyorum. Sürümü düşürmeliyim

Ekli dosyalar

• IMG_20260513_162607.jpg
    IMG_20260513_162607.jpg
    2,2 MB · Görüntüleme: 15

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Forumda rehber var miui14e düşür
evet biliyorum ama şuan yapamıyorum internet sorunum olduğu için ama daha önceki denemelerimde hiç başarılı olamamıştım "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasından dolayı

Mami198510

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17
evet biliyorum ama şuan yapamıyorum internet sorunum olduğu için ama daha önceki denemelerimde hiç başarılı olamamıştım "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasından dolayı
Mtklarda sorun oluyor sanırım

Üst Alt