Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruModlanmış HyperOS custom romlar ne kadar performanslı?
Kesinlikle haklısın,AOSP romlar kullandığımdan beri cihazım çok hızlı olmuştu.Stok roma geçme sebebim telefon uygulama ikonları falan bulanık,ve internetteki fotoraflar kalitesiz gözüküyordı,bide aosp rom olduğu için tema çeşitleri azdı.Yapmak istediğim stok roma dönüp bütün gereksiz servisleri silmek ve HyperOS temalarını kullanabilmek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır hocam,bu romlar ücretsiz,istediğin gibi indirip kullanabilirsin.Akıcılık istiyorsuan LunarisAOSP tavsiye ederim.AMMA onu söyleyeyim ki bu romlar saf android olduğu için tema çeşitliliği yok denecek kadar azdır ve tasarım seviyorsan daha çok portlanmış HyperOS 3 romlarına bakabilirsin,bu romlar da Telegram gruplarında ücretsiz herkese açık şekilde paylaşılıyor.
Bu yöntemi ben de yapmıştım Türkiye numarası ile çin bölgeli hesabım zaten var ama bölge hatası veriyordu bu yüzden bootloader açamıyordum. Ve benim cihaz çin cihazı redmi note 12 pro 5g (ruby)
Bu yöntemi ben de yapmıştım Türkiye numarası ile çin bölgeli hesabım zaten var ama bölge hatası veriyordu bu yüzden bootloader açamıyordum. Ve benim cihaz çin cihazı redmi note 12 pro 5g (ruby)
evet biliyorum ama şuan yapamıyorum internet sorunum olduğu için ama daha önceki denemelerimde hiç başarılı olamamıştım "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasından dolayı
evet biliyorum ama şuan yapamıyorum internet sorunum olduğu için ama daha önceki denemelerimde hiç başarılı olamamıştım "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatasından dolayı