Soru Modlanmış HyperOS custom romlar ne kadar performanslı?

Muhammet705

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
RedmiNote12 4G
Konular
6
Merhabalar değerli forum halkı.Cihazım Redmi Note 12 (Tapas) ve LunarisAOSP kullanıyorum,hakkını vermek lazım çok iyi çalışan bir rom,60 HZ kullanmama rağmen çok iyi çalışıyor,amma yinede bir HyperOS kadar tema çeşitliği bulunmuyor,ve Telegram kanallarında Modlanmış HyperOS 2 romları ile karşılaştım ve açıkcası ilgimi çekti.Amma aklımda bir soru var,bu Saf Android romları kadar performanslı çalışıyor mu.Bu Modlanmış HyperOS 2 romlarını deneyen veya denemese bile bu romlar hakkında bilgisi olan varsa bildiklerini benden saklamasın.Şimdiden beni bilgilendiren her kese Teşekkürler. :)
Saygılarımla...

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Merhabalar değerli forum halkı.Cihazım Redmi Note 12 (Tapas) ve LunarisAOSP kullanıyorum,hakkını vermek lazım çok iyi çalışan bir rom,60 HZ kullanmama rağmen çok iyi çalışıyor,amma yinede bir HyperOS kadar tema çeşitliği bulunmuyor,ve Telegram kanallarında Modlanmış HyperOS 2 romları ile karşılaştım ve açıkcası ilgimi çekti.Amma aklımda bir soru var,bu Saf Android romları kadar performanslı çalışıyor mu.Bu Modlanmış HyperOS 2 romlarını deneyen veya denemese bile bu romlar hakkında bilgisi olan varsa bildiklerini benden saklamasın.Şimdiden beni bilgilendiren her kese Teşekkürler. :)
Saygılarımla...
Aosp hiç kullanmdım. Reklam engelleme, font, gfotos ve tema dan dolayı hep modlu ve rootlu kullandım. Coloros kullandım. Temadan dolayı tekrar hyperos a geçtim. Memnunum. Oyun oynamadığım için sanırım ve iOS tsarımlı olduğu için sanırım değiştirmem.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhammet705

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
RedmiNote12 4G
Konular
6
Aosp hiç kullanmdım. Reklam engelleme, font, gfotos ve tema dan dolayı hep modlu ve rootlu kullandım. Coloros kullandım. Temadan dolayı tekrar hyperos a geçtim. Memnunum. Oyun oynamadığım için sanırım ve iOS tsarımlı olduğu için sanırım değiştirmem.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikrinizi benimle bölüştüğün için teşekkürler,peki pil konusu nasıl,şarjı kaç saat gider?

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Bootloader açabilseydim HyperTN kullanmayı düşünüyordum ama nasip olmadı. Bi gözden geçir derim senin telefon modeline rom desteği varsa.

Senin için baktım, son paylaşılan Global sürüm bu. Daha sonrasında hep Hindistan romu olarak paylaşılmış.

Muhammet705

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
RedmiNote12 4G
Konular
6
Bootloader açabilseydim HyperTN kullanmayı düşünüyordum ama nasip olmadı. Bi gözden geçir derim senin telefon modeline rom desteği varsa.

Senin için baktım, son paylaşılan Global sürüm bu. Daha sonrasında hep Hindistan romu olarak paylaşılmış.
Hocam Bootloader açmak istersen Mami1985 ile iletişime geçebilirsin,benim için Bootloader kilidini o açtı,cihazın modelini falan söylersen sana yardım eder.Rom tavsiyen için teşekkür ederim,gözden geçireceğim :]

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Hocam Bootloader açmak istersen Mami1985 ile iletişime geçebilirsin,benim için Bootloader kilidini o açtı,cihazın modelini falan söylersen sana yardım eder.Rom tavsiyen için teşekkür ederim,gözden geçireceğim :]
Redmi Note 12 Pro 5G dirençli benimki, çok denedim sıkıntılı.

Baracuda335

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 15 Pro+ 5G
Meslek
Dış Ticaret
Konular
9

Ücretli mi bu romlar

2510ERA8BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kompetankedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kompetan
Cihazım
RedmiNote12Pro
Konular
5
Asla bir aosp romlar kadar hızlı olmaz

Muhammet705

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
RedmiNote12 4G
Konular
6
Asla bir aosp romlar kadar hızlı olmaz
Kesinlikle haklısın,AOSP romlar kullandığımdan beri cihazım çok hızlı olmuştu.Stok roma geçme sebebim telefon uygulama ikonları falan bulanık,ve internetteki fotoraflar kalitesiz gözüküyordı,bide aosp rom olduğu için tema çeşitleri azdı.Yapmak istediğim stok roma dönüp bütün gereksiz servisleri silmek ve HyperOS temalarını kullanabilmek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ücretli mi bu romlar

2510ERA8BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır hocam,bu romlar ücretsiz,istediğin gibi indirip kullanabilirsin.Akıcılık istiyorsuan LunarisAOSP tavsiye ederim.AMMA onu söyleyeyim ki bu romlar saf android olduğu için tema çeşitliliği yok denecek kadar azdır ve tasarım seviyorsan daha çok portlanmış HyperOS 3 romlarına bakabilirsin,bu romlar da Telegram gruplarında ücretsiz herkese açık şekilde paylaşılıyor.

Son düzenleme:
Üst Alt