- Adım
- İlqar
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 33
Birebir samsung klavyesi gibi olursa çok iyi olur. Samsungun klavyesini portlaya bilen bulunamadı forumda malesef
An itibariyle apk dosyasını indiremedim.Forumdaki sunucu taşınmasından dolayı konum silinmişti, tekrar açma gereği duydum.
Klavyede bir çok iyileştirme yaptım ama başlıcaları ;
- Klavye tuş dizilimleri ve en boy oranları düzenlendi
- Tuşa uzun basma tepkime süresi düşürüldü.
- Klavyedeki mevcut temalar silinerek yerine iPhone, Samsung, LG gibi popüler temalar eklendi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Dosyada sorun yok, başka tarayıcıdan deneyin.An itibariyle apk dosyasını indiremedim.
Saygılar.
Eline emeğine sağlık, mikrofonla yazma özelliği ile mükemmel bence...Forumdaki sunucu taşınmasından dolayı konum silinmişti, tekrar açma gereği duydum.
- Klavyedeki mevcut temalar silinerek yerine iPhone, Samsung, LG gibi popüler temalar eklendi.
Hocam herşey çok güzel de Basitleştirilmiş Q Türkçe seçince ana ekranda ı harfi çıkıyor i yapmak için uzun basmak gerekiyor buda alışılmış klavye deneyimini sekteye uğratıyor varmıdır bunu düzeltmenin bir yolu?Forumdaki sunucu taşınmasından dolayı konum silinmişti, tekrar açma gereği duydum.
Var hocam, basitleştirilmiş klavye yerine QWERTY kullanın. O klavyede i'ye basılı tutunca ı çıkacak şekilde ayarlamıştım. Bende öyle kullanıyorum zaten.Hocam herşey çok güzel de Basitleştirilmiş Q Türkçe seçince ana ekranda ı harfi çıkıyor i yapmak için uzun basmak gerekiyor buda alışılmış klavye deneyimini sekteye uğratıyor varmıdır bunu düzeltmenin bir yolu?
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi