Yardım Mix 2s sistem başlatıcı sürekli duruyor

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Bugün twrp ile 8.9.4 ve 8.8.28 sürümlerini yükledim. 2 sürümde de ana ekranda sağa çektiğimiz menüde ekrana güncelle ikonu geliyor alt kısımda ona bastığımda sistem başlatıcı sürekli çöküyor telefon kullanılamıyor başka launcher yüklü değil ise. Bunun bir çözümü var mı? Genel bir sıkıntımı anlamadım 2 sürümüde otg yoluyla kurdum tüm sistemi silerek

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Bende twrp kurduktan sonra işimi hallediyorum örneğin daha sonra tekrar girmek istediğimde silinmiş oluyor her seferinde baştan kuruyorum sizde böyle sıkıntı varmıydı
twrp daha önceki xiaomi telefonlarım da kullandım, bu mix2s de de kullandım bir sıkıntı çekmedim.
global beta ya geçerken twrp i de yanlışlıkla kaldırdım bir daha kurmaya da üşendim açıkcası. başka roma geçersem tekrar kurabilirim. twrp ile birçok şey yapabilirsin. yedek almak, rootlamak vs.
kurmayı, kullanmayı bilmiyorsan tam öğrenmeden, kurmanı ve kullanmanı etmem açıkcası.
kullanmakta fayda var aslında.

Oyla:

endera

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
Redmi Note4G
Konular
12
Aynn bende de durum boyle oldugu icin her defasında twrp kurmaktan çekiniyorum. Onu için vazgectim beta kullancisi oldugum icin zaten sali cuma güncelleme geliyor.ama kapali beta kurmak isteyen olursa tek yöntem twrp maalesef

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Bende twrp kurduktan sonra işimi hallediyorum örneğin daha sonra tekrar girmek istediğimde silinmiş oluyor her seferinde baştan kuruyorum sizde böyle sıkıntı varmıydı
tam olarak da buna dikkat etmek gerekiyor aslında.
yüklediğimiz twrp official olmadığı için oluyor. twrp i kurduktan sonra, root yapmadığımız için twrp her seferin de silinmiş oluyor.
magisk veya başka bir root ile root lar isek silinmeyecektir.

Oyla:

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Anladım teşekkürler.
tam olarak da buna dikkat etmek gerekiyor aslında.
yüklediğimiz twrp official olmadığı için oluyor. twrp i kurduktan sonra, root yapmadığımız için twrp her seferin de silinmiş oluyor.
magisk veya başka bir root ile root lar isek silinmeyecektir.

Oyla:

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Şuan yükledim test etmek için güncelle kısmına bastım ve yine çöküyor düzeltmemişler.

Oyla:

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
8.9.7 sürümünü geçen hafta ilk uyarıyı aldığımda yükledim.
Kamera açılırken önceki kamera görüntüsünden devam ederek başlıyor.
Son uygulamalar ekranında küçük twitch mi diyolar önizlemeler işte hepsinin yazıları piksellere ayrılmış oluyor. ( çok boktan bi hata biraz vizyon ya)
Gece modu var ama aktif de etsen aynı etmesen de aynı.
Yüz tanıma daha iyi çalışıyor ama onda da istikrar yok güneş ışığında bazen tanıyamıyor bazen ağzımda sigara varken tanıyor.
Galeri'ye sürekli whatsapp 21 , instagram 10 , vs. klasör açıyor çingene pazarına döndü galeri.
Tam ekran kullanımda ekran küçültme (tek el kullanım) sorunu hala çözülmedi illa geri tuşlu kullanımda açık . bununla birlikte google asistanın yukarıya kaydırarak açılması ayrı bir gıcıklık. kapatamıyorum bir türlü her yere yazdım buraya da yazayım biri yardımcı olsun dua edicem ona özel.
Instagram story izlerken ekran önce küçük sonra büyüyor diğer insanların yazılarının ekran kenarlarına gelen kısımları okunmuyor .kalitesiz.
Mesela bir uygulamanın içindeyken son uygulamaları açtın ve tümünü kapat dedin demi. Tümünü kapatıyor ama bulunduğun uygulama ekranına geri dönüyor. Bu da bir hata değil de ne ?
Son olarak da kısayollar vardı eski mi 5 cihazımda. Mesela kilitliyken direkt ses kısma tuşuna basıyordum gizli gizli resim alıyordu falan hasta değiliz de güzel bir kısayoldu oda yok.
Android p diyor ama o neci belli değil yani oreo vardı bu son güncellemede p oldu ne değişti bilmiyorum.
Yani son iki ayda 3.990 a mi 8 eşime , 3300 e mix 2 s kendime ve ortak kullanırız diye de 150 tl ye mi band 3 saat aldım ulen oda şarj olmuyor .
Yemin ediyorum şu karikatüre döndü xiaomi hikayem. :))
* yazdığım sorunların çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• 138981347952d6dee7780e7_big.jpg
    138981347952d6dee7780e7_big.jpg
    625 KB · Görüntüleme: 6
Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
8.9.7 sürümünü geçen hafta ilk uyarıyı aldığımda yükledim.
Kamera açılırken önceki kamera görüntüsünden devam ederek başlıyor.
Son uygulamalar ekranında küçük twitch mi diyolar önizlemeler işte hepsinin yazıları piksellere ayrılmış oluyor. ( çok boktan bi hata biraz vizyon ya)
Gece modu var ama aktif de etsen aynı etmesen de aynı.
Yüz tanıma daha iyi çalışıyor ama onda da istikrar yok güneş ışığında bazen tanıyamıyor bazen ağzımda sigara varken tanıyor.
Galeri'ye sürekli whatsapp 21 , instagram 10 , vs. klasör açıyor çingene pazarına döndü galeri.
Tam ekran kullanımda ekran küçültme (tek el kullanım) sorunu hala çözülmedi illa geri tuşlu kullanımda açık . bununla birlikte google asistanın yukarıya kaydırarak açılması ayrı bir gıcıklık. kapatamıyorum bir türlü her yere yazdım buraya da yazayım biri yardımcı olsun dua edicem ona özel.
Instagram story izlerken ekran önce küçük sonra büyüyor diğer insanların yazılarının ekran kenarlarına gelen kısımları okunmuyor .kalitesiz.
Mesela bir uygulamanın içindeyken son uygulamaları açtın ve tümünü kapat dedin demi. Tümünü kapatıyor ama bulunduğun uygulama ekranına geri dönüyor. Bu da bir hata değil de ne ?
Son olarak da kısayollar vardı eski mi 5 cihazımda. Mesela kilitliyken direkt ses kısma tuşuna basıyordum gizli gizli resim alıyordu falan hasta değiliz de güzel bir kısayoldu oda yok.
Android p diyor ama o neci belli değil yani oreo vardı bu son güncellemede p oldu ne değişti bilmiyorum.
Yani son iki ayda 3.990 a mi 8 eşime , 3300 e mix 2 s kendime ve ortak kullanırız diye de 150 tl ye mi band 3 saat aldım ulen oda şarj olmuyor .
Yemin ediyorum şu karikatüre döndü xiaomi hikayem. :))
* yazdığım sorunların çözümünü bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
eu rom da mısın ??

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Şuan yükledim test etmek için güncelle kısmına bastım ve yine çöküyor düzeltmemişler.
aynı sorundan muzdariptik, 8.9.7 ye güncelledim bugün. akşama kadar herhangi bir güncelle ibaresi de çıkmadı,sürekli durduruldu hatası da almıyorum.
ekran görüntülerini de paylaşıyorum. sistem başlatıcı aynı sürüm de mi? kontrol eder misin?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
aynı sorundan muzdariptik, 8.9.7 ye güncelledim bugün. akşama kadar herhangi bir güncelle ibaresi de çıkmadı,sürekli durduruldu hatası da almıyorum.
ekran görüntülerini de paylaşıyorum. sistem başlatıcı aynı sürüm de mi? kontrol eder misin?

Valla bu durum çok sinirimi bozdu miui 9 kararlıya döndüm bakamadım sürüme

Oyla:
Üst Alt