Rom MiuiVN 22.8.25 Poco X3Pro ( Güncel Çin Port )

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 108
  • Görüntüleme 8K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık, ben kurdum güzel rom, lyb kernelle kullanıyorum, benim sorunum şu, nfc özelliği var mı? Ayarlarda göremedim, ama ekranı yukarıdan aşağı çektiğim zaman nfc simgesi var ona tıklayınca aktif olmuyor, basılı tutunca ayarlardan bağlantı&paylaşım kısmına atıyor, ama nfc'yi göremedim, nasıl aktif edebilirim, birde bugün parmak izi sensörü kayboldu, yeniden başlatınca geri geldi. Şimdiden teşekkürler.
Port olduğu için NFC çalışmıyor sanırım yada uygulamasını kaldırmışlar. Diğer sorunları yaşamadım kullanırken dilerseniz başka bir rom var port olmayan global tabanlı onu verebilirim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte kernel kullanarak o sure aliniyor kendi kerneliyle bu süre çok zor
Merhaba , lyb Kernel batarya için kullanılan bir kernel değildir . Lyb direk telefonu öldürmek için sonuna kadar zorlamak ve en üst düzey performansı almak için kullanılan bir kerneldir . Konu hakkında araştırma yapmadan lütfen daha fazla yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin. Kendi kerneli daha iyi batarya süresi bile verir .

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
15
Olabilir paylaşırsanız onu da deneyebilirim, teşekkürler, bir de batarya performanslı hangi kerneli önerirsiniz?

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13

Deneyen arkadaşlar varsa yorum yazabilir mi ,
Bir oyun sever olarak son 1 aydır arayış içindeyim rom konusunda. Özellikle batarya konusunda aşırı dikkat ediyorum. Denedim bu romu çok harcıyor bataryayı kendi fikrimce 10 üzerinden değerlendirmem gerekirse 6. Not: (sadece bataryayı yorumladım)

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
15

Bir oyun sever olarak son 1 aydır arayış içindeyim rom konusunda. Özellikle batarya konusunda aşırı dikkat ediyorum. Denedim bu romu çok harcıyor bataryayı kendi fikrimce 10 üzerinden değerlendirmem gerekirse 6. Not: (sadece bataryayı yorumladım)
Teşekkür ederim

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Port olduğu için NFC çalışmıyor sanırım yada uygulamasını kaldırmışlar. Diğer sorunları yaşamadım kullanırken dilerseniz başka bir rom var port olmayan global tabanlı onu verebilirim .

Merhaba , lyb Kernel batarya için kullanılan bir kernel değildir . Lyb direk telefonu öldürmek için sonuna kadar zorlamak ve en üst düzey performansı almak için kullanılan bir kerneldir . Konu hakkında araştırma yapmadan lütfen daha fazla yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin. Kendi kerneli daha iyi batarya süresi bile verir .
Ben de kangaroox kernelden yana tercihimi kullandım. Bunun hakkındaki düşünceleriniz de lyb ile paralel midir acaba?

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Merhaba , Kangaroox lyb Kernele göre berbattır . Denk bile olamaz.
Stock yazılım ve türevi kullanmama sevdamdan ötürü bulduğum ilk kernel oydu ☺️
Lyb kernelin de çeşitli varyasyonları var hangisini tavsiye edersiniz?

byks34

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Musa
Cihazım
Mi 10i 5G 8/128
Meslek
Aşçı
Konular
13
Stock yazılım ve türevi kullanmama sevdamdan ötürü bulduğum ilk kernel oydu ☺️
Lyb kernelin de çeşitli varyasyonları var hangisini tavsiye edersiniz?
Poco X3 proda no gravity kullanıyorum şuan 1 hafta oldu tam takır çalışıyor şuan muazzam memnunum

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Poco X3 proda no gravity kullanıyorum şuan 1 hafta oldu tam takır çalışıyor şuan muazzam memnunum
Aslında no gravity de yüklemiştim ama kernel bilgilerinde unknown tarzı bir şey yazınca kıllanıp kangaroox yüklemiştim 🙂

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26
Merhaba , Kangaroox lyb Kernele göre berbattır . Denk bile olamaz.
Merhaba , sorununuz yazılımsaldır . Kullandığınız yazılımı kontrol edin .
Demiştiniz.
Üzerine düşüp iyice araştırınca bunun kangaroox kernelden kaynaklandığını buldum. Lyb yükleyince sorun düzeldi.

Üst Alt