Ü
Üye silindi 278685
Guest
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Port olduğu için NFC çalışmıyor sanırım yada uygulamasını kaldırmışlar. Diğer sorunları yaşamadım kullanırken dilerseniz başka bir rom var port olmayan global tabanlı onu verebilirim .Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık, ben kurdum güzel rom, lyb kernelle kullanıyorum, benim sorunum şu, nfc özelliği var mı? Ayarlarda göremedim, ama ekranı yukarıdan aşağı çektiğim zaman nfc simgesi var ona tıklayınca aktif olmuyor, basılı tutunca ayarlardan bağlantı&paylaşım kısmına atıyor, ama nfc'yi göremedim, nasıl aktif edebilirim, birde bugün parmak izi sensörü kayboldu, yeniden başlatınca geri geldi. Şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba , lyb Kernel batarya için kullanılan bir kernel değildir . Lyb direk telefonu öldürmek için sonuna kadar zorlamak ve en üst düzey performansı almak için kullanılan bir kerneldir . Konu hakkında araştırma yapmadan lütfen daha fazla yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin. Kendi kerneli daha iyi batarya süresi bile verir .İşte kernel kullanarak o sure aliniyor kendi kerneliyle bu süre çok zor