- Adım
- Samet
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 21
Elite rom 22.7.9 çin veta çıkmış MİUİ 13
Deneyen arkadaşlar varsa yorum yazabilir mi ,Elite rom 22.7.9 çin veta çıkmış MİUİ 13
Yüklendikten sonra cihazı brick edersin hocam daha farklı sıkıntılar olur, deneme benceArkadaşlar bişey soracağım, poco X3 proya poco F3 elit romu yüklersem sıkıntı olur mu
Merhaba , 90 Hz + lyb Kernel kullanip 10 saati aşanlar var .Herkesin kullanim aliskanligi ayni degil hocam ben naptiysam bu cihaz da 8 saat gördüm en fazla şuan muzik dinleyip instagram açtım sarj birden % 3 düştü 15 dakika geçti şuan % 92 yani siz 12 13 saati UV yaparak pil tasarrufu açarak alırsınız ama herkes öyle kullanmayabilir buda pilde her kullanıcı da farkliliklar yaratır
Twrp yada orangefox izin vermez . Israrla yüklersen de hardbrick oluyor %70 .Arkadaşlar bişey soracağım, poco X3 proya poco F3 elit romu yüklersem sıkıntı olur mu
Ne gibi mesela ? İnsanların emeğine saygı duymayacak kadar niye saygısızsınız? Siz de yapın görsün o zaman insanlar .Beş para etmez, daha iyi romlar var
İşte kernel kullanarak o sure aliniyor kendi kerneliyle bu süre çok zorMerhaba , 90 Hz + lyb Kernel kullanip 10 saati aşanlar var .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp yada orangefox izin vermez . Israrla yüklersen de hardbrick oluyor %70 .
Merhaba, öncelikle emeğinize sağlık, ben kurdum güzel rom, lyb kernelle kullanıyorum, benim sorunum şu, nfc özelliği var mı? Ayarlarda göremedim, ama ekranı yukarıdan aşağı çektiğim zaman nfc simgesi var ona tıklayınca aktif olmuyor, basılı tutunca ayarlardan bağlantı&paylaşım kısmına atıyor, ama nfc'yi göremedim, nasıl aktif edebilirim, birde bugün parmak izi sensörü kayboldu, yeniden başlatınca geri geldi. Şimdiden teşekkürler.Ne gibi mesela ? İnsanların emeğine saygı duymayacak kadar niye saygısızsınız? Siz de yapın görsün o zaman insanlar .