Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Poco X3 Pro için en iyi rom serisinin ikinci olan konusunu yapacağım . Konumuzda bazı yerlerde yardımcı olan Wix Eliteable arkadaşıma da teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki Elite çin portu tanıtmıştım ve baya tepki görmüştü. Bende neden yenisini yapmayım ki dedim . Konumuz VN biliyorsunuz 2020 den beridir rom yapan bir topluluk ve resmi olmasa da resmi bir rom gibi durduğu hatta hatasız olduğu için özellikle paylaşmak istedim .
Batarya olarak bu romu kullanmayın diye özellikle not bırakan geliştiriciye bir kaç kişi test edip çok güldük
. Çünkü batarya şuana kadar tüm MIUI romlarından hatta mirzanin yapmış olduğu elite romdan daha da iyi . Romun sahibini belki biliyorsunuzdur . Abdulrahman diye Pakistan kökenli bir arkadaşımız ve arasında Türk olup bir kaç mod veren paylaşan editleyen işini düzgün yapan Wix var . Kısaca rom dolu dolu rom ve ekran görüntülerinin bir kaçı Wix adlı kişiye ait leica görüntülerini de ben ilave etmek istedim kendisi unutunca . Dilerseniz sizi rom ile artık baş başa bırakayım bir sorunuz var ise burdan iletir iseniz test yapan kişilere sorabilirsiniz .
İndirme linkini de bırakayım
Eski ( Sslerde bulunan )
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yenisi ( Test edilmeyen )
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir