Rom MiuiVN 22.8.25 Poco X3Pro ( Güncel Çin Port )

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 108
  • Görüntüleme 8K
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Hocam birde sistem RW mi istediğimiz uygulamayi devre dışı birakabiliyormuyuz ?
Merhaba ,aynı soru dün özelden gelmişti. Rw maalesef değil. Twrp üzerinden yapmanız lazım . Root var ise app manager xda sayesinde ister devre dışı bırakılabilir isterseniz kaldırabilirsiniz .

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Merhaba ,aynı soru dün özelden gelmişti. Rw maalesef değil. Twrp üzerinden yapmanız lazım . Root var ise app manager xda sayesinde ister devre dışı bırakılabilir isterseniz kaldırabilirsiniz .
Benim için komple olması onemli değil hocam Müziği hava durumunu falan kaldirayim yeter Miui hesap kullanmadığım için onlari adb ile debloat ederim

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Benim için komple olması onemli değil hocam Müziği hava durumunu falan kaldirayim yeter Miui hesap kullanmadığım için onlari adb ile debloat ederim
Miui hesabına gerek yokki aslında. App manager xda ile zaten fazlasını yapabiliyorsunuz . Birde şimdi kontrol ettim devre dışı bırakma her uygulama için açıkmış güncellemiş olayım.

Samet061905

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Miui hesabına gerek yokki aslında. App manager xda ile zaten fazlasını yapabiliyorsunuz . Birde şimdi kontrol ettim devre dışı bırakma her uygulama için açıkmış güncellemiş olayım.
Tamam hocam rahatlıkla geçebilirim :)

ozan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Poco X3 Pro için en iyi rom serisinin ikinci olan konusunu yapacağım . Konumuzda bazı yerlerde yardımcı olan Wix Eliteable arkadaşıma da teşekkür ederim. Biliyorsunuz ki Elite çin portu tanıtmıştım ve baya tepki görmüştü. Bende neden yenisini yapmayım ki dedim . Konumuz VN biliyorsunuz 2020 den beridir rom yapan bir topluluk ve resmi olmasa da resmi bir rom gibi durduğu hatta hatasız olduğu için özellikle paylaşmak istedim .

Batarya olarak bu romu kullanmayın diye özellikle not bırakan geliştiriciye bir kaç kişi test edip çok güldük :D . Çünkü batarya şuana kadar tüm MIUI romlarından hatta mirzanin yapmış olduğu elite romdan daha da iyi . Romun sahibini belki biliyorsunuzdur . Abdulrahman diye Pakistan kökenli bir arkadaşımız ve arasında Türk olup bir kaç mod veren paylaşan editleyen işini düzgün yapan Wix var . Kısaca rom dolu dolu rom ve ekran görüntülerinin bir kaçı Wix adlı kişiye ait leica görüntülerini de ben ilave etmek istedim kendisi unutunca . Dilerseniz sizi rom ile artık baş başa bırakayım bir sorunuz var ise burdan iletir iseniz test yapan kişilere sorabilirsiniz .

İndirme linkini de bırakayım
Eski ( Sslerde bulunan )

Yenisi ( Test edilmeyen )

Hocam appların resimleri varsa atabilir misiniz merak ettim, çin app mı yoksa global app mı

ozan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
15
Bu romda çağrı kaydedici var mı? Endonezya romunda var da bunda var mı merak ettim. Ona göre deneyeceğim.

Son düzenleme:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
15
Çok teşekkür ederim. Sizce hangisini kurmalıyız?

Son düzenleme:
Üst Alt