- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- casper
- Konular
- 16
Vendor yenilendi viper4 dolphi kasma ve donmalar için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu vendorda bulutut sorunu kalkıyor mu. Yoksa ilk msjda verdiğini mi kuracagiz. İki vendoru ayrı ayrı mi kuracagiz boşuna ugrasmayak cevap gelince yapayımVendor yenilendi viper4 dolphi kasma ve donmalar için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kardeşim bende note 9 oto var 128 pil gece kurdum jet gibi rom. Su vondor u nasıl kurcam onu çözemedim şuan bulutut calismiyorMerhaba arkadaşlar şimdi ben kurcam artık bir karar verin rom stabil mi sorunları varmı kafa karıştıran yorumlar var cihaz 9s
Boşuna vaktinizi harcamayın derim çünkü sizlerde benim gibi kurup hemen sileceksiniz. Çok fazla hata var. Güncelleme gelene kadar kurmayın derim.O kadar indirdim ama yorumları okudum kursam mi kurmasam mi kararsız kaldim. Dosya indirirken dosya iniyor ama bildirimde öyle kalıyor. O hata halen duruyor galiba. Neyse yinede kurcam hiç yokdan merakım gitmiş olur
Bu vendoru direk cwm den flashliyoruz dimi başka bişey yapmaya gerek yokYeni Vendor gelmiş Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tüm Miatoll 720g serisi xiaomi için bu satıcı
* Mi Ses ekolayzer Düzeltildi
* Dolby ve Viper sorunu düzeltildi
* Bluetooth sorunu düzeltildi
* Haptic varsayılan olarak etkindir
* Mimoji kameraya eklendi
* Aod etkinleştirildi
parmak izine dokununca açma kapama satırı yok bende bulamadım ama gayet güzel rom gelişmeleri takip edip atıyorum.Bu düzeltilmiş 3 cü vendor kamerada mimoji eklenmiş extra