- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 79
Hocam elinize sağlık yakın zamanda kuzenime yükleyeceğim tabikide daha iyisin çıkmaz ise
Ne indirmem lazım tam anlayamadım. Tane tane anlatma imkanınız var mı? Bir de romun hataları mevcut mu? Pil kullanımı nasıl?vendor,firmware reboot
Cihaz modelinizi yazıp firmware diye aratırsanız bulursunuz boyutu yüksek değil.Ne indirmem lazım tam anlayamadım. Tane tane anlatma imkanınız var mı? Bir de romun hataları mevcut mu? Pil kullanımı nasıl?
Teşekkürler hocam. Romu fazla kullanmadım ama güzel ve özelleştirmeli.Hocam elinize sağlık yakın zamanda kuzenime yükleyeceğim tabikide daha iyisin çıkmaz ise
Güle güle kullanın hocam geri bildirim için teşekkürlerYükledim iyi güzel dikkat ettim boşta 3.5 GB RAM duruyor.normal eu rom 3 ile 3.2 arasında gidip geliyor.zamanla gelişir.teşekkürler
Geri bildirim için teşekkürler. Tamamen stabil sorunsuz portlar da mevcut. Hele ki note 9 pro kullanıyorsanız Repack konumdaki roma bir bakınRomu yükledim fakat çok fazla takılma ve donma oluyor. Google uygulamaları düzgün çalışmıyor keza Google Chrome inanılmaz derecede takılıyor, donuyor. İndirme yaptığım da %100 olmuyor ve öyle kalıyor. Ayrıca cihaz ismi kısmında da cihaz ismim yanlış gösteriliyor. Bildirim kısmında bazı öğelerin adı yazmıyor. Ben güncelleme öncesi kullandığım aslan isimli kişinin yaptığını bir kaç gün denedim bu kadar sorun yoktu. Kasma, donma, takılma ve uygulamalar da oluşan sorunlar olmasa kullanılabilir. İlerleyen zamanlarda güncelleme gelirse, daha stabil olursa tekrar yükler denerim. İyi forumlar dilerim.
link atabilir misiniz?Geri bildirim için teşekkürler. Tamamen stabil sorunsuz portlar da mevcut. Hele ki note 9 pro kullanıyorsanız Repack konumdaki roma bir bakın
link atabilir misiniz?