- Adım
- ÖMER
- Cihazım
- xiaomi mi6
- Konular
- 3
teşekkürler hocamRootsuz hocam.
teşekkürler hocamRootsuz hocam.
İngilizce olan kısımlar düzenlendi link ilk mesaja eklendi.Suat hocama teşekkür ediyorum dil paketini düzenlediği için.
Bu hafta dil dosyaları ile oynanmış bayağı,eksikler var,tamamlamaya çalışıyorum...
Dil eksiği olan bölümlerin ekran görüntüsünü gönderin...
Yuvarlatılmış köşe sorunu geçen haftada vardı,etkinleştirince telefonu yeniden başlatın.Olmazsa demekki daha düzeltmemişlerdir...
hocam yuvarlatılmış köşe çalışıyormuş fakat globeROM_CenterClock_sagit_7.11.2_enable.zip dosyasını yükleyince gidiyormuş hatta bildirim çubuğunda arama çubuğuda gidiyor disablesini yükleyincede çalışmıyor bilginiz olsun.
Hocam Miui Pro'da bu özellik mevcut, Ios Stili bildirim çubuğu özelliği. Siz sonradan kurudğunuz için çakışmış olabilir.
hocam onu bulamadım nereden yapılıyor o ayar yardımcı olurmusunuz.
Bu hafta dil dosyaları ile oynanmış bayağı,eksikler var,tamamlamaya çalışıyorum...
Dil eksiği olan bölümlerin ekran görüntüsünü gönderin...
Yuvarlatılmış köşe sorunu geçen haftada vardı,etkinleştirince telefonu yeniden başlatın.Olmazsa demekki daha düzeltmemişlerdir...
merhaba arkadaşlar bu romda neden gittigidiyor uygulamasının ana sayfa kampanya görselleri açılmıyor?
mi5s kullandığım dönemde de aynı şekilde miui pro romda aynı sorunu yaşıyordum. diğer romlarda yokken bu romda bu hata mevcut.
g.g. uygulamasında anlık indirimler falan oluyor o afişleri görememek gerçekten canımı sıkıyor.
belki küçük bir dokunuş veya ek bir programla hallolacak sorunun kaynağını bulabilirsek eğer.
TWRP var ama sanırım, aksi takdirde bu romu yükleyemezdiniz...SuperSu fleşleyin, silin ve sonrada unroot yapın....cihazda root yok nasıl silebilirim peki