- Adım
- ercin
- Cihazım
- mi5s
- Konular
- 0
bulamadıysamBu romun kendi ayarları içerisinde mevcut, mod yüklemenize gerek yoktu...
bulamadıysamBu romun kendi ayarları içerisinde mevcut, mod yüklemenize gerek yoktu...
7.8.31 sürümü eklendi...
Rom rootsuz arkadaşlar...İsteyen rootsuz,isteyen supersu rootlu,isteyen magisk rootlu kullanabilir...
Magisk root için;
-Romu flashlayın
-Magisk-v13.3.zip dosyasını falshlayın
-universal-safetynet-fix-v2-beta-5.zip dosyasını flashlayın
-Sistem başladıktan sonra MagiskManager-v5.1.1.apk'yı yükleyin...
Yeni sürümdeki bazı değişiklikler :
-Haftalık çin sürümü değişiklikleri
-Ana ekran ayarlarına varsayılan ekran ayarı eklendi
-Aramaya tam ekran fotoğraf ekleme
-Eksik dil dosyaları tamamlandı(görülen ve farkedilenler)...Eksik veya hatalı dil dosyalarını bildirin lütfen...
-Hayırlı bayramlar,iyi günlerde kullanın....
Ekleyelim hocam,sorun yokta,magisk 14.0 sürümü çıktı. O yüzden safetynet.fix büyük ihtimalle çalışmayacaktır.Hocam bu magisk kurulumunu ilk mesaja eklemeniz mümkün mü çok geride kalmış.
Hocam ben orayı bulamadım... Tam olarak yerini belirtebilirmisin...Hocam bir de shots atış diye geçmiş. Görüntü, fotoğraf vs. daha doğru olur sanıyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Ayarlar>Duvar kağıdı kısmından kilit ekranı duvar kağıdını değiştirebilirsiniz. Ayarlar>Kilit ekranı& parmak izi> Bildirim Gelince ekranı uyandır, Ayarlar>Bildirimler%Durum çubuğu>Uygulama Bildirimleri>Watsapp>Kilit ekranı bildirimleri'ni aktif ederseniz kilit ekranında Watsapp bildirimi alırsınız.