Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Ustadim cevap icin cok tesekkur ederim, kilit ekranini bilmiyordum ama whatsapp mesajlarini durum cubugunu asagi cektigimde veya direk mesajin icerigini okuyamıyorum kilidi acmami istiyor, birden fazla mesajda, mesaj sayisi su kadar falan diyor.
Hocam ilk mesajın içeriğini görebilirsiniz, 2 veya daha fazla mesaj olduğunda içeriği göremiyoruz malesef.

mladenbmv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ROOT
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
3
teşekürler.

mladenbmv

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ROOT
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
3
yüz tanıma işi iyi oldu işim gereği parmaklar yağlı ama parmak izi yine çalışıyor ama yüz tanıma daha iyi oldu belirli programlarada şifre koydum fotografla açılsa bile parmak izi veya şekil olmayınca açılamıyor.dolby atmos yok ama kulaklıkta iyi ses verdi sanki biraz daha yüksek ses veriyor son iki sürümde.

Khiron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
mi 5s
Konular
4
Hocam ben orayı bulamadım... Tam olarak yerini belirtebilirmisin...
Hocam bu başka bir programdan döküman, fotoğraf vs eklemek isteyince çıkıyor bende örn tapatalk geçen mail gönderirken de böyle çıktı ama o mail programını hatırlayamadım şimdi. Bir de güvenlikten kara listeye eklediğim kelimeler hiç eklenmemiş gibi geliyor. B214 ekliyorum yardırıyor mesajlar. Wipe vs yapmadan kuruyorum güncellemeleri ondan mı acaba?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Khiron oraların resimdeki gibi çıkması senin kullandığın program ile alakalı, rom le alakalı değil...
Öbür sorunu tam anlamadım, kara listeye numara ekliyorsun, o numaradan mesaj mı geliyor?

Khiron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
mi 5s
Konular
4
Khiron oraların resimdeki gibi çıkması senin kullandığın program ile alakalı, rom le alakalı değil...
Öbür sorunu tam anlamadım, kara listeye numara ekliyorsun, o numaradan mesaj mı geliyor?
engelli listesine kelime ekliyorum ama sanki engel falan yokmuş gibi davranıyor telefon. Numara engellersem onda sıkıntı olmuyor.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt