Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Buyur hocam, telefon boşta...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-08-01-01-47-14-902_com.cpuid.cpu_z.png
    Screenshot_2017-08-01-01-47-14-902_com.cpuid.cpu_z.png
    188,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Beğen
Tepkiler: VSM

cenedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Appak
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Buyur hocam, telefon boşta...

Teşekkür ederim. Akşam kuruyorum. İlginç bir durum var hocam . Epic rom'da 3 çekirdek aktif, 1 pasif. Eu'da 2 aktif, 2 pasif, ecrmod"da 3 aktif, 1 pasif. Bu rom'da 4 çekirdekte aktif. Hepsi miui 8,5 android 7.0.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-08-01-12-02-13-394_com.cpuid.cpu_z.png
    Screenshot_2017-08-01-12-02-13-394_com.cpuid.cpu_z.png
    206,2 KB · Görüntüleme: 30

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Teşekkür ederim. Akşam kuruyorum. İlginç bir durum var hocam . Epic rom'da 3 çekirdek aktif, 1 pasif. Eu'da 2 aktif, 2 pasif, ecrmod"da 3 aktif, 1 pasif. Bu rom'da 4 çekirdekte aktif. Hepsi miui 8,5 android 7.0.
Bu romdada 3 aktif çoğunlukla zaten 4 olmasını tavsiye etmem:) miui 8.5.3.0 te 4 çekirdek aktif bazen kasılma yapıyor ve batarya az gidiyor

Fkucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Hocam merhabalar, birkaç sorum olacak;
Daha önce hiç twrp den rom yüklemedim, açıklayıcı bir makale var mı?
4 kez wipe atsın demişsiniz kurduktan sonra mı kurmadan önce mi atmamız gerekiyor wipe'ı ?
Bootloader'ım açık mı kapalı mı emin değilim. Geliştirici seçeneklerinde cihazınızın kilidi açık yazıyor. Bu bootloader'ın açık olduğu anlamına mı geliyor?

Son olarak, şuanda global beta 7.5.25 kullanıyorum bu geçişte yapmam gereken ekstra bir şey var mıdır?

Teşekkürler arkadaşlar şimdiden :)

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam merhabalar, birkaç sorum olacak;
Daha önce hiç twrp den rom yüklemedim, açıklayıcı bir makale var mı?
4 kez wipe atsın demişsiniz kurduktan sonra mı kurmadan önce mi atmamız gerekiyor wipe'ı ?
Bootloader'ım açık mı kapalı mı emin değilim. Geliştirici seçeneklerinde cihazınızın kilidi açık yazıyor. Bu bootloader'ın açık olduğu anlamına mı geliyor?

Son olarak, şuanda global beta 7.5.25 kullanıyorum bu geçişte yapmam gereken ekstra bir şey var mıdır?

Teşekkürler arkadaşlar şimdiden :)

Hocam romu indirip, telefon hafızasına atıyoruz. Daha sonra TWRP giriş yapın. Romu yüklemeden önce "Temizle ve Gelişmiş Temizlik" sekmesini tıklıyoruz. Burada sırası ile Dalvik/Art Önbelleği, Sistem, Veri ve Önbellek seçip "Temizlemek İçin Kaydır" sekmesinden işlemini gerçekleştirdikten sonra, ana menüye dönüp, Yükle kısmından indirdiğiniz romu gösterip yükleme işlemini başlatıyoruz. Yükleme bittikten sonra, aşağıdaki sekmeyi sağa doğru kaydırıp tekrar önbellek temizle diyebilirsiniz.
Bunları yapmadan önce yedek alınması konusunda özgürsünüz :)

Fkucukaslan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi5s
Konular
1
Hocam romu indirip, telefon hafızasına atıyoruz. Daha sonra TWRP giriş yapın. Romu yüklemeden önce "Temizle ve Gelişmiş Temizlik" sekmesini tıklıyoruz. Burada sırası ile Dalvik/Art Önbelleği, Sistem, Veri ve Önbellek seçip "Temizlemek İçin Kaydır" sekmesinden işlemini gerçekleştirdikten sonra, ana menüye dönüp, Yükle kısmından indirdiğiniz romu gösterip yükleme işlemini başlatıyoruz. Yükleme bittikten sonra, aşağıdaki sekmeyi sağa doğru kaydırıp tekrar önbellek temizle diyebilirsiniz.
Bunları yapmadan önce yedek alınması konusunda özgürsünüz :)
Hocam çok çok teşekkür ederim. Peki bootloader klidinin açık olup olmadıpını nasıl anlıyoruz?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam çok çok teşekkür ederim. Peki bootloader klidinin açık olup olmadıpını nasıl anlıyoruz?
Geliştirici seçeneklerde kilit açma durumu yazar hocam. Bu arada Twrp yüklü ise kilidiniz açıktır.

cenedi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Appak
Cihazım
Xiaomi Mi5S
Konular
0
Epic, ecr, eu hepsini kullandım. Hepsi farklı farklı. Dur bi de akşam bunu deneyelim. Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için arkadaşlar.

Üst Alt