Buyur hocam, telefon boşta...
Bu romdada 3 aktif çoğunlukla zaten 4 olmasını tavsiye etmemTeşekkür ederim. Akşam kuruyorum. İlginç bir durum var hocam . Epic rom'da 3 çekirdek aktif, 1 pasif. Eu'da 2 aktif, 2 pasif, ecrmod"da 3 aktif, 1 pasif. Bu rom'da 4 çekirdekte aktif. Hepsi miui 8,5 android 7.0.
Hocam merhabalar, birkaç sorum olacak;
Daha önce hiç twrp den rom yüklemedim, açıklayıcı bir makale var mı?
4 kez wipe atsın demişsiniz kurduktan sonra mı kurmadan önce mi atmamız gerekiyor wipe'ı ?
Bootloader'ım açık mı kapalı mı emin değilim. Geliştirici seçeneklerinde cihazınızın kilidi açık yazıyor. Bu bootloader'ın açık olduğu anlamına mı geliyor?
Son olarak, şuanda global beta 7.5.25 kullanıyorum bu geçişte yapmam gereken ekstra bir şey var mıdır?
Teşekkürler arkadaşlar şimdiden![]()
Hocam çok çok teşekkür ederim. Peki bootloader klidinin açık olup olmadıpını nasıl anlıyoruz?Hocam romu indirip, telefon hafızasına atıyoruz. Daha sonra TWRP giriş yapın. Romu yüklemeden önce "Temizle ve Gelişmiş Temizlik" sekmesini tıklıyoruz. Burada sırası ile Dalvik/Art Önbelleği, Sistem, Veri ve Önbellek seçip "Temizlemek İçin Kaydır" sekmesinden işlemini gerçekleştirdikten sonra, ana menüye dönüp, Yükle kısmından indirdiğiniz romu gösterip yükleme işlemini başlatıyoruz. Yükleme bittikten sonra, aşağıdaki sekmeyi sağa doğru kaydırıp tekrar önbellek temizle diyebilirsiniz.
Bunları yapmadan önce yedek alınması konusunda özgürsünüz![]()
Geliştirici seçeneklerde kilit açma durumu yazar hocam. Bu arada Twrp yüklü ise kilidiniz açıktır.Hocam çok çok teşekkür ederim. Peki bootloader klidinin açık olup olmadıpını nasıl anlıyoruz?
Teşekkürler..Geliştirici seçeneklerde kilit açma durumu yazar hocam. Bu arada Twrp yüklü ise kilidiniz açıktır.