- Adım
- Suat
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 16
Cok sagolun cok tesekkur ederim suatsari
Rica ederim kolay gelsin size
Cok sagolun cok tesekkur ederim suatsari
Suar hocam nasilsiniz umarim iyisinizdir bir sorum olacakti size twrp kurduk dokunmatik sorunu yok ama tuslar ile ses kisma ve guc tusu ile twrp ye giremiyorum fastboot ekrani geliyor sad3ce telefon acikken kapatma tusu ile recovery menusu ile girebiliyorum bir sorun yaratir mi bu acaba hocam veya nasil duzeltebiliriz simdiden sagolun hocamRica ederim kolay gelsin size
Suar hocam nasilsiniz umarim iyisinizdir bir sorum olacakti size twrp kurduk dokunmatik sorunu yok ama tuslar ile ses kisma ve guc tusu ile twrp ye giremiyorum fastboot ekrani geliyor sad3ce telefon acikken kapatma tusu ile recovery menusu ile girebiliyorum bir sorun yaratir mi bu acaba hocam veya nasil duzeltebiliriz simdiden sagolun hocam
Çin sürümü...Ama Türkçe var, çin uygulamaları temizlenmiş, google play ve MiuiPro özellikleri eklenmiş...Suatsari hocam miuipro 9.5.7.0 surumu dediniz ben kararli rom istedigimde bu cince mi turkce dil destegi varmidir.saygilar
Çin sürümü...Ama Türkçe var, çin uygulamaları temizlenmiş, google play ve MiuiPro özellikleri eklenmiş...
Mi Note 3 / MiuiPro latest version
Redmi note 3 kullanırken ses kısma tuşu ile giriyordum, bunda ses açma tuşuyla giriliyormuş. Yeni farkına vardım teşekkürlerİyiyim çok sağolun, ses kısma fastboota girer. Twrp için ses açma tuşunu kullanın...
Hocam o zaman sorun yok bizim twrp lerde sevindim super oldu buRedmi note 3 kullanırken ses kısma tuşu ile giriyordum, bunda ses açma tuşuyla giriliyormuş. Yeni farkına vardım teşekkürler
Kunuya tam açıklama getirirseniz elimizden geldiğince yardım etmeye calışırız Hangi hatayı ve cihaza nasıl müdahele ettinizMerhaba güncelleme doğrulanamadı hatası veriyor lütfen yardım edin