Tamam da para ödemeden de aynı özellikleri kullanabilirsiniz. Hiçbir riski yok fakat custom rom'u bilinmedik bir yerden yüklemek gerçek risk taşıyor.
hocam bana spotfy i anlatırmısın free olanı özelden
Tamam da para ödemeden de aynı özellikleri kullanabilirsiniz. Hiçbir riski yok fakat custom rom'u bilinmedik bir yerden yüklemek gerçek risk taşıyor.
3.2.3 ile yapöyle tahmin edip buraya yazmadan önce yeniden indirmeyi başlatmıştım.. şimdi bir defa daha deniyorum. az sonra bildireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet aynı hatayı verdi.. şimdi twrp'yi yükseltip deneyeceğim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar twrp 3.3.0.0 ile yine aynı hatayı alıyorum. wipe içinde dalvik,cache,system ve data kısımları ile yapıp reboot sonrası rom yüklemeyi denediğimde az önce eklediğim görüntüdeki hatayı vermeye devam ediyor
hocam mi serverlar ile alakası yok. miuipro kendi sisteminden gönderiyor dosyaları. Otomatik güncelleme kısmında miuipro kullanıcı adınız yazmadığında böyle bir hata alınıyor genelde. orayı kontrol ettiniz mi?Dün akşamdan bu yana güncellemeyi OTA'dan alamıyorum. Verilen uyarı doğrultusunda modem vs ne gekiyorsa yapıldı sonuç aynı.. Acaba Paskalya tatili nedeniyle mi Server ler kapalı bu konuda bilgi var mı acaba?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet kullanıcı adında hata yok.. Herseyi yaptım zaten abonelik devam ediyor Ban yemedim...hocam mi serverlar ile alakası yok. miuipro kendi sisteminden gönderiyor dosyaları. Otomatik güncelleme kısmında miuipro kullanıcı adınız yazmadığında böyle bir hata alınıyor genelde. orayı kontrol ettiniz mi?
hocam cihaz mi max 3 ise bu hafta güncelleme almamış görünüyor.Evet kullanıcı adında hata yok.. Herseyi yaptım zaten abonelik devam ediyor Ban yemedim...
Evet Mi Max3 teşekkürler..hocam cihaz mi max 3 ise bu hafta güncelleme almamış görünüyor.
rica ederim hocam.Evet Mi Max3 teşekkürler..