- Adım
- Orkun
- Cihazım
- mi8
- Konular
- 6
mi8 için link atarmısınız arkadaşlar denemek istiyorum
mi8 için link atarmısınız arkadaşlar denemek istiyorum
Teşekkürler bilgilendirme için hocam.Merhaba Doberden Bulgarca tamam ,peki anlamına gelen yöresel bir sözcüktür.Diger konu ise sanırım İP adresi ile takip edilebilir diye düşünüyorum başima Ban olayı gelmedi...Birde yoğun paylaşım yapanları zannedersem Ban lama olayı ile Forumdan kalıcı olarak uzaklaştırıp abonelikleri iptal ediyorlar bilgim bu konularda bu düzeyde..
Rica ederim...Teşekkürler bilgilendirme için hocam.
Bilgilendirir misiniz?Evet arkadaşlar en sonunda premium üyeliğim onaylandı.
MIUI pro, eksper özellikleri olsun, muhteşem düzenlemesi ve stabil haliyle hepimizin gonlugu fetih ediyor.
Eğer siz de bu roma tamamen türk lirası(₺) kullanarak, BDDK güvencesi altında sahip olmak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Ücreti ne 100 ruble ne de 1,5 Amerikan doları. Sadece ve sadece 5 Türkiye cumhuriyeti lirası.
İletişim: ben.
Hayırlı günler dilerim . . .
Biraz daha ayrinti verirseniz belki birileri yardımcı olmaya çalışır. Hangi telefon hangi versiyon rom. Twrp versiyon kaç. Vs vs.arkadaşlar ben mıuı pro romu indirdim. ancak MI yazısında kalıyor bu sorunlar karşılaşan oldu mu?
Mi 8 için link soran arkadaşlar. En son bu çıktıMi 8 Dipper isteyen arkadaşlar. 9.4.11
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir