mail gelecek mailden sonra miuipro sitesine girip mi id kısmını kaydettikten sonra güncelleme almaya başlayabilirsiniz. ota otomatik cihaz tanıyor. o yüzden cihaz ile ilgili bir sorun ok.Bende ödemeyi dün yaptım açıklama kısmına 2 aylık yazdım google foruma mail ve kullanıcı adımı yazdım sonrada ota bölümüne yazdığım kullanıcı adını girdim
Buraya kadar doğru sanırım
Mi 8 lite kullanıyorum cihaz modelini onlar nerden biliyor hiçbir yerde cihaz modelinizi yazın diye bir uyarı görmedim ne zaman sisteme düşer bu ödeme birde mail mi geliyor
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bekliyorum linkmi8 için 9.4.18 link varmı ?
Mi 8 için 9.4.18 verilmedi.mi8 için 9.4.18 link varmı ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dilimizde tüy bitti mi 6 link diye diye...Mi6 seri üzgün :'(
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Doberden Bulgarca tamam ,peki anlamına gelen yöresel bir sözcüktür.Diger konu ise sanırım İP adresi ile takip edilebilir diye düşünüyorum başima Ban olayı gelmedi...Birde yoğun paylaşım yapanları zannedersem Ban lama olayı ile Forumdan kalıcı olarak uzaklaştırıp abonelikleri iptal ediyorlar bilgim bu konularda bu düzeyde..DOBERDEN hocam birincisi doberden ne demek.
İkinci sorum ise Miui Pro'da ücretli üyelik alıp ta, farklı yere upload edip, başkasıyla paylaşanlar (bir tanesi ben), nasıl ban yeme durumuyla karşılaşabilir bilginiz var mı? Kimisi Rom'da Mi hesabı'nı açtığınızda Miui Pro anlıyor falan diyor ama. Daha doğrusu Miui Pro öyle diyor. Yazılanları okuduguma gire serverdan tespit ediliyor yazmış arkadaşlar ama daha önce ücretli üyelik alanlar link paylaştı ve ban yemedi. Bunu merak ettim.