MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
-Miuiproyu diğer romlardan ayıran şey özelleştirmeleri zaten. Özelleştirme sevmeyenler bu romu kurmasın. Ama bütün özelliklerin seçim ayarı var, yani isterseniz orijinal hali ilede kullanabilirsiniz.
-Ayarlar/Ekran bölümünden ekran düğmelerini aktif yaptığınız anda tam ekran hareketleri ayarlarda görünür oluyor. Bunun zor olan kısmı ne onu anlamadım?

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suat hocam dün ödemeyi yaptık ama hala onay maili gelmedi. Bu konuda izleyeceğim bir yol var mı? Google forma da gerekli bilgileri gönderdim.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
OTA üzerinden güncelleme alamayan varsa build.prop ile sürüm numarasını 9.1.17 olarak değiştirip denesin. Eğer yine olmazsa yayınlanmamıştır...

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Suat hocam dün ödemeyi yaptık ama hala onay maili gelmedi. Bu konuda izleyeceğim bir yol var mı? Google forma da gerekli bilgileri gönderdim.
Maillerinizi iyi kontrol edin, spam klasörünü de kontrol edin. Mutlaka geri dönüş yaparlar.

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Maillerinizi iyi kontrol edin, spam klasörünü de kontrol edin. Mutlaka geri dönüş yaparlar.

Maalesef istenmeyen spam vs her yere baktım gelmedi.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Maalesef istenmeyen spam vs her yere baktım gelmedi.
O zaman telegram üzerinden Wimpes'e miuipro kullanıcı adınızı, ödeme ekran görüntüsünü ve cihaz modelinizi gönderin hocam.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
-Miuiproyu diğer romlardan ayıran şey özelleştirmeleri zaten. Özelleştirme sevmeyenler bu romu kurmasın. Ama bütün özelliklerin seçim ayarı var, yani isterseniz orijinal hali ilede kullanabilirsiniz.
-Ayarlar/Ekran bölümünden ekran düğmelerini aktif yaptığınız anda tam ekran hareketleri ayarlarda görünür oluyor. Bunun zor olan kısmı ne onu anlamadım?

Üstadım adıma yazıyorum ben memnunum ilk zamanlar Redmi Note 4 de sorun yaşadım ancak Mail yoluyla İlgililere ulaştım ve sorunlar ortadan kalktı..Çok sade Romları sevmiyorum..Cihazı sadece Alo veya diğer Sosyal uygulamalar için Kullanmıyorum..Forum sayesinde Androidde ilerleme kaydediyorum..Başta Skorpi Üstad olmak üzere size ve diğer ilgililerede çok teşekkür ederim...İyi ki varsınız...

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Üstadım adıma yazıyorum ben memnunum ilk zamanlar Redmi Note 4 de sorun yaşadım ancak Mail yoluyla İlgililere ulaştım ve sorunlar ortadan kalktı..Çok sade Romları sevmiyorum..Cihazı sadece Alo veya diğer Sosyal uygulamalar için Kullanmıyorum..Forum sayesinde Androidde ilerleme kaydediyorum..Başta Skorpi Üstad olmak üzere size ve diğer ilgililerede çok teşekkür ederim...İyi ki varsınız...
Çok teşekkür ederim üstadım, iyi günlerde kullanın. Sizde iyiki varsınız...

ozturk75

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
öztürk
Cihazım
Mi 9T pro
Konular
17
Yeni kuracaksanız, rom klasöründen meta-inf/com yolundaki mp klasörünü silin. Sonra romu kurun.
Eğer romu kurduysanız twrp üzerinden magisk uninstaller yükleyin.

Teşekkürler ustam

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17

Ekran düğmelerini aktif ettim yeniden başlattım yinede tam ekran modu menüde gözükmedi.
Neyse, ben beceremedim herhalde.
Özelleştirme tabiki seviyorum ama, özelleştirme yapacağım diyede menülerde kaybolmak istemiyorum :)
Alışanlar için güzel bir rom olabilir ama ben çok sevemedim, Eu roma döndüm. Tabi herkesin kişisel tercihi.
Yinede emeği geçenlere teşekkürler baya uğraşılmış bir rom.

etlik06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
8
Suat abi kilit ekranındaykene gelen bildirimde yanan renkli olması için aktif ettim ama rengi nasıl degiştircem yerini bulamadım nasıl yapacam

Üst Alt