MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
mi5s için miuipro 8.1.4 sürümü nasıl şuan? kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
8.1.11 de batarya tüketimi aşırıymış, teyid edebilen varmı? Başka ne gibi problemler mevcut?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Değerli hocam henüz öğlene doğru yüklenen bir romun pil tüketimi hakkında yorum yapmak için erken değil mi?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli hocam henüz öğlene doğru yüklenen bir romun pil tüketimi hakkında yorum yapmak için erken değil mi?
Saygıdeğer Sayın suatsari hocam, malumuz olduğu üzere, ben artık Beta Global Romu yüklemeye karar verdiğimi hem Size, hemde Sayın Escobar1945 hocama söylemiştim...Dün gece Siz bana MIUIPro 8.1.11 güncellemesinin çıktığını bildirerek benim kanıma girdiniz ve bende romu indirip, sabah yüklerim dedim size....Biraz rahatsızlığımdan dolayı bugün biraz geç uyandım....uyandığımda ise Sayın Escobar1945 hocam bana kendisinin MIUIPro romu yüklediğini,Romun çok kötü olduğunu, bildirimlerin fevkalade güzel ve hızlı geldiğini ancak şarjın çok kötü olduğunu ve su gibi içtiğini yazmış...ben kendisinin bana bildirdiklerine istinaden yorumda bulundum ve dediğim gibi Beta Global Romu yükledim...

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Saygıdeğer Sayın suatsari hocam, malumuz olduğu üzere, ben artık Beta Global Romu yüklemeye karar verdiğimi hem Size, hemde Sayın Escobar1945 hocama söylemiştim...Dün gece Siz bana MIUIPro 8.1.11 güncellemesinin çıktığını bildirerek benim kanıma girdiniz ve bende romu indirip, sabah yüklerim dedim size....Biraz rahatsızlığımdan dolayı bugün biraz geç uyandım....uyandığımda ise Sayın Escobar1945 hocam bana kendisinin MIUIPro romu yüklediğini,Romun çok kötü olduğunu, bildirimlerin fevkalade güzel ve hızlı geldiğini ancak şarjın çok kötü olduğunu ve su gibi içtiğini yazmış...ben kendisinin bana bildirdiklerine istinaden yorumda bulundum ve dediğim gibi Beta Global Romu yükledim...

Sayın üstadlar, MIUIPro 8.1.11 versiyonu şarj konusunda sıkıntılı, fakat 8.1.4 iyi mi demek istiyorsunuz? ben yazışmalardan bunu anladım. Sizin yönlendirmeleriniz doğrultusunda rom yüklüyoruz, sonuçta siz bu konularda tecrübe sahibisiniz.

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Sayın üstadlar, MIUIPro 8.1.11 versiyonu şarj konusunda sıkıntılı, fakat 8.1.4 iyi mi demek istiyorsunuz? ben yazışmalardan bunu anladım. Sizin yönlendirmeleriniz doğrultusunda rom yüklüyoruz, sonuçta siz bu konularda tecrübe sahibisiniz.
Ben herzaman bir şey söylerim hocam, oda şu..
-Hangi rom olursa olsun, yeni bir rom yüklemesinde romun kurulumu yerleşimi, yedeklerin yüklenmesi aşamasında pil tüketimi hızlı olur. En iyi pil testi için romu tamamen kullanabilir halde getirdikten sonra şarjı full yaptıktan sonra tüketimi takip etmek sağlıklı sonuç verir...
Miuipro 8.1.4 sürümünde benim için pil tüketimi gayet makul seviyede,sıkıntım yok.
***Yeni 8.1.11 sürümü henüz benim cihazım için çıkmadı, test edip denemedim. Ama pil için en azından yukarıda yazdığım kriter dikkate alınmalı...

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Bildirimlerin çift gözükmesine hala bir çözüm yok mu?

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Mi pro bu haftaki sürümünde google olay yokmu bilen varmı birde yüz tanıma geldi mi acaba bu sürüme

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Mi pro bu haftaki sürümünde google olay yokmu bilen varmı birde yüz tanıma geldi mi acaba bu sürüme
Romlar düzeltilip sunuculara tekrar yüklendi..
Yüz tanıma hakkında bilgim yok, yeni sürüm bana gelmedi henüz :)

akyakali

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
54
Selam arkadaşlar

Bende dolby atmos çalışmıyor neden olabilir acaba?

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Yuz tanıma gelmemıs. Google play de yuklu :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt