- Adım
- android
- Cihazım
- mi note pro
- Konular
- 30
8.1.4 rom şuan en hızlı ve stabil rom bence şarj süresi 5 saate yakın
Hesap doğrulaması Çin üzerinden Server lardan yapılıyor.Bununla ilgili bir sıkıntı vardı.Forumda konusuda açılmıştı.Fakat düzeldiği söylenmişti.Bende iki önce Rr romdan Tr roma geçtim sıkıntı olmadı.Tavsiyem yarın tekrar denemeniz.Sıkıntılı bir durum.Arkadaşlar temiz rom kuracam fakat kurulum ekraninda hesabima giremiyorum şifreyi doğru girdiğim halde yanlış diyor hesaba girmeyincede telefonu baslatabiyirum kurulum ekraninda kaliyorum yokmu bunu çaresi hiç rom kuramicakmiyiz ressuection romda, kaldim
Skoropi hocam bu romuda indirdim. Yüklüyorum twrp den. Yükleme bitince no os yazıyor. Türkçe İS yüklü değil yinede yeniden başlatmak istiyormusunuz yazıyor.O zaman bir yerde bir hata yapıyorsunuz sanki.... Yarın güncelleme geldiğinde tekrar bakalım
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
[doublepost=1515099954,1515098561][/doublepost]8.1.4 güncellemesi yayınlandı
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Harun kardeş bende eu rom kullanıyorum. Ancak betaya gecemedim bu romdan. Twrp ile sürekli başlangıçta mi logosunda kalıyor. Ekstra bişey mi yapmam lazimFaydalı ve güzel bir konu olmuş Suat abi eline sağlık
Mi5s Eu 9.1.2.0 stabil
Bazı twrp sürümlerinde böyle yazabiliyor, başlatın eğer başlarsa sorun yok...Skoropi hocam bu romuda indirdim. Yüklüyorum twrp den. Yükleme bitince no os yazıyor. Türkçe İS yüklü değil yinede yeniden başlatmak istiyormusunuz yazıyor.
[doublepost=1515645553][/doublepost]
Harun kardeş bende eu rom kullanıyorum. Ancak betaya gecemedim bu romdan. Twrp ile sürekli başlangıçta mi logosunda kalıyor. Ekstra bişey mi yapmam lazim
beta romu twrp den yükledikten sonra lazyFlasher yükleyip reboot edin cihaz açılacaktırSkoropi hocam bu romuda indirdim. Yüklüyorum twrp den. Yükleme bitince no os yazıyor. Türkçe İS yüklü değil yinede yeniden başlatmak istiyormusunuz yazıyor.
[doublepost=1515645553][/doublepost]
Harun kardeş bende eu rom kullanıyorum. Ancak betaya gecemedim bu romdan. Twrp ile sürekli başlangıçta mi logosunda kalıyor. Ekstra bişey mi yapmam lazim