sıfır aldım nasıl yapıcam başka cihazdan sim kartı başka telefona taktım sıkıntı olurmuTelefonun ikinci el mi aldın hesabını unuttuysan başka cihazdan şifrenin değiştir onuda bilmiyorsan yeni hesap oluştur onuda yapamassan resuection remix rom kur onda sormaz şifre
suat hocam epic rom global tabanli olanin linki varmi mi 5s plus içinEpic romun global bazlı olanıda var,Çin bazlı olanıda var...
[doublepost=1515831580,1515831448][/doublepost]
Program rom ile uyumsuz olabilir hocam...
24 saat içinde yapmanız gereken sıfırlama işlemini doldurdunuz diyor yokmu hocam bunun başka yolu bu şifreyi iptal etmemin yoluMagisk menüsünde Magisk Hide bölümüne girin,oradan Tambu'yu bulup işaretleyin...
[doublepost=1515831922,1515831707][/doublepost]
Şifremi unuttum seçeneğinden yönlendirmeleri takip edin.Bir şekilde şifre sıfırlama yapmalısınız...
iyi geceler. ben root istemediğim için META-INF/com/mp dizinindeki miui_pro_root klasörünü siliyorum. romu flaslıyorum. ama cihaz mi logosunda kalıyor. ayrı romu miui_pro_root klasörünü silmeden kuruyorum tel açılıyor. ben root yapmak istemiyorum. varmı bunun bi çözümü.
[doublepost=1515799438,1515799338][/doublepost]
aynı romu diyecektim ayrı romu yazmışım
Aynen bendede oldu şimdi root istemiyorum, söylendiği gibi o klasörü sildim, MI logosunda kalıyor. ne yapacağız üstad ? şuna bi el atın. Başka bişey daha mı silmemiş gerekiyor aceba
[doublepost=1515865665][/doublepost]MIUIPro Stable 9.2.1.0 az önce yayınlandı. şansa bak bende yarım saat önce 9.1.3 stable kurmuştum.
Oturumu kapatıp tekrar giriş yapın hocam epicrom yüklerken böyle yaptım düzeldiPardon yanlış istihbarat. bu 9.1.3 de sms leri senkronize etmiyor Mui cloud. Hat etkinleştirilemedi diyor. bunun çözümü varmı?