MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Sakin61

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Jeodezi
Konular
3
"İnternet bağlantısıyla uyduların güncel konum bilgisini alıp kilitlenme süresini kısaltırsınız" demişsiniz. Baz istasyonunun konumunu alıp o konuma göre uygun uydulara bağlanıp, kilitlenme süresini kısaltmıyor mu sistem?

Yok hocam uydular için sizin konumunuzun önemi yok, milyarlarca insan günümüzde bu sistemi kullanıyor. Uydunun sizin konumunuzla işi olsaydı vay haline. uydular kullanıcıların konum verilerini işlemez, merkezden uydular hakkında ki veriler kullanıcılara verilir. Bizim kullandığımız bantlar hassasiyeti düşün genel kullanıcılar içindir. Yolda giderken sizi yanda ki yolda gösterebilir bu alıcının bağlantı kalitesiyle ilgili bir durum. Mesela bizim mesleki olarak kullandığımız gps ler mm hassasiyetine düşebilmekte.

Şunu özetlemeye çalışıyorum, ölçümün kalitesi öncelikli olarak alıcının kalitesine ve özelliklerine bağlıdır. gps sisteminin tek görevi konum bilgisi sağlamaktır, kullanıcıda bu veriyi değerlendirir. Değerlendirmenin kalitesi tartışılır o başka.

Yalnış yerde konuşuyorsunuz.

Sana soracak değilim. Gps konusunda ki sıkıntının olabilecek nedenleri hakkında bilgi alış verişi yapmaya çalışıyoruz ve bunu sana sormaya hiç niyetim yok.

WarLox

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mİ6
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı - Developer
Konular
1
Yok hocam uydular için sizin konumunuzun önemi yok, milyarlarca insan günümüzde bu sistemi kullanıyor. Uydunun sizin konumunuzla işi olsaydı vay haline. uydular kullanıcıların konum verilerini işlemez, merkezden uydular hakkında ki veriler kullanıcılara verilir. Bizim kullandığımız bantlar hassasiyeti düşün genel kullanıcılar içindir. Yolda giderken sizi yanda ki yolda gösterebilir bu alıcının bağlantı kalitesiyle ilgili bir durum. Mesela bizim mesleki olarak kullandığımız gps ler mm hassasiyetine düşebilmekte.

Şunu özetlemeye çalışıyorum, ölçümün kalitesi öncelikli olarak alıcının kalitesine ve özelliklerine bağlıdır. gps sisteminin tek görevi konum bilgisi sağlamaktır, kullanıcıda bu veriyi değerlendirir. Değerlendirmenin kalitesi tartışılır o başka.

Sana soracak değilim. Gps konusunda ki sıkıntının olabilecek nedenleri hakkında bilgi alış verişi yapmaya çalışıyoruz ve bunu sana sormaya hiç niyetim yok.

miuipro_9-2-21 konusun da mı sohbet etmeyi tercih ediyorsunuz?

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. 9.2.21 sürümüne geçtim. Bildirimde bulundum düzeltmeleri için. Bakalım sonucu ne olacak.
Cevap gelirse burdan bizi de aydınlatırsanız seviniriz hocam.

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Redmi 5 plus 9.2.21 az önce yükledim. Bir arkadaşın belirttiği gibi, e devlette hata veriyor. Programı silip yeniden yüklediğim halde fayda etmiyor. Şu anlık başka sorun görünmüyor. Ayrıca karanlık mod da gelmiş

Son düzenleme:

Karakanun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Devlet Memuru
Konular
4
E devlet hata verenler magisk manager ı kaldırırlarsa açılıyor, kaldırırken kendi içindeki kaldır dan kaldırın başka türlü kalkmıyor.

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Redmi 5 plus 9.2.21 az önce yükledim. Bir arkadaşın belirttiği gibi, e devlette hata veriyor. Programı silip yeniden yüklediğim halde fayda etmiyor. Şu anlık başka sorun görünmüyor. Ayrıca karanlık mod da gelmiş
Miui pro rom için mi karanlık mod gelmiş
Çünkü ben de miui 9.2.21 kullanıyorum karanlık mod yok

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

pervasiz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
xiaomi
Konular
16
Miui pro rom için mi karanlık mod gelmiş
Çünkü ben de miui 9.2.21 kullanıyorum karanlık mod yok

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt